AMCOR Awards - Recunoaste excelenta in consultanta in management din Romania!

Miercuri, 29 Mai 2013, ora 16:39
1335 citiri
AMCOR Awards - Recunoaste excelenta in consultanta in management din Romania!

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) are deosebita placere de a anunta lansarea primei editii a concursului "AMCOR Awards" - care premiaza excelenta in consultanta in management si de afaceri din Romania. AMCOR Awards reprezinta etapa nationala a "Constantinus International" si "Constantinus European Award".

"AMCOR Awards - Recunoaste excelenta in consultanta in management din Romania" se adreseaza consultantilor individuali si companiilor de consultanta membre AMCOR avand o reputatie excelenta pe piata de afaceri din Romania, care au adus o contributie importanta in promovarea standardelor profesionale ridicate in acest domeniu si detin evaluari foarte bune din partea partenerilor lor de afaceri.

Prin intermediul acestui concurs, AMCOR isi propune sa premieze misiunile de consultanta in management si de afaceri care au reusit sa promoveze in mediul de afaceri din Romania rezolvari la standarde calitative inalte, o comunicare eficienta intre client si consultant precum si inovarea in domeniul consultantei in management si de afaceri.

AMCOR Awards este un concurs cu o frecventa anuala, editia de anul acesta desfasurandu-se in intervalul 15 mai - 1 octombrie 2013. Proiectele inscrise in concurs vor fi evaluate de un juriu independent, cu consultarea reprezentantilor clientilor respectivi . Juriul AMCOR Awards este alcatuit din 2 consultanti cu o importanta experienta in domeniu si un reprezentat al mediului academic din Romania.

Anuntarea castigatorilor concursului "AMCOR Awards" si decernarea premiilor va avea loc in cadrul Conferintei Nationale AMCOR, din luna noiembrie a acestui an.

Castigatorii etapei nationale vor avea oportunitatea sa reprezinte Romania in cadrul competitiei organizata la nivel international in cadrul concursului "Constantinus International" din Austria, precum si in cel organizat la nivel european - "Constantinus European Award".

AMCOR, Asociatia Consultantilor in Management din Romania, este membru al Federatiei Europene a Asociatiilor de Consultanta,FEACO, si al Consiliului International al Institutelor de Consultanta in Management,ICMCI.

Pe plan national, AMCOR este organismul de reglementare a profesiei de consultant in management, fiind membru al Uniunii Profesiilor Liberale din Romania,UPLR.

Misiunea AMCOR este de a aduce valoare adaugata membrilor sai prin promovarea unui climat de profesionalism si etica pe piata de consultanta in management din Romania.

Apartenenta la AMCOR este o dovada de responsabilitate sociala fata de mediul in care iti derulezi business-ul; este totodata o dovada a increderii in capacitatea organismelor profesionale si a societatii civile de a influenta, in mod pozitiv, o piata si un sector economic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În contra curentului european, românii s-au îndreptat în 2024 către mașinile diesel: Înmatriculările au crescut cu peste 31%
În timp ce la nivelul pieței auto europene înmatriculările de autoturisme diesel au înregistrat declinuri anuale de 10,6% în primul trimestru și de 18,5% în luna martie 2024, în România...
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google oferă acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto
Google a anunțat că va oferi acces gratuit la unele dintre cele mai avansate instrumente de editare foto din Google Photos, care anterior erau disponibile doar contra cost. Începând cu luna...
#AMCOR Awards, #consultanta management , #Stiri Companii