Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Alan Taylor revine in Romania pentru un eveniment dedicat managerilor de top din Romania

Alan Taylor revine in Romania pentru un eveniment dedicat managerilor de top din Romania
Economia romaneasca are nevoie de lideri capabili sa aduca sustenabilitatea in mediul organizational, capabili sa provoace tiparele adanc inradacinate ale managementului traditional.

Coachingul este un instrument care provoaca liderii sa se reinventeze pe ei si modurile in care opereaza organizatiile. In 30 Septembrie, la Stejarii Country Club, patru coach recunoscuti pe plan local: Rodica OBANCEA, Madi RADULESCU, Mihai STANESCU si Stefan ANDREI si un keynote speaker, coach de talie internationala, Alan TAYLOR vor raspunde intrebarilor esentiale ale executivilor si vor redefini leadearshipul in Romania, in cadrul celui mai important eveniment al toamnei: Romaian Executiv Coaching Summit 2015.

Evenimentul va reuni peste 50 de executivi de top, care vor afla necesitatea dezvoltarii naturale si durabile a leadershipului in economia romaneasca.

Progresul leadershipului este o alegere strategica, care echilibreaza necesitatea de a actiona cu impact maxim in mediul organizational cu cea de a investi timp in autocunoastere.

Tema centrala este "Anotimpurile schimbarii" si va fi structurata in 4 workshopuri, care vor facilita reflectia, dialogul, perspectivele si distinctiile despre conducerea inspirata si dezvoltarea sustenabila a conducatorilor, concentrandu-se pe:

  • conectarea cu viitorul si mostenirea lasata prezentului;
  • oglindirea Ego-ului in echipa si in organizatie;
  • conducerea inspirata de tiparele de echilibru ale naturii;
  • ciclicitatea schimbarilor in viata profesionala si personal.

Summitul se va incheia cu concluziile invitatului special al primei editii- Executive Coach Alan Taylor, care va impartasi participantilor din experienta sa la nivel global.

Alan Taylor si-a petrecut mare parte a carierei sale in domeniul farmaceutic si biotehnologic.

Ca director al echipei de conducere, Alan a petrecut multi ani lucrand la strategii si schimbari corporative si intelege presiunea de a fi in acest domeniu. Timp de multi ani, Alan si-a desfasurat activitatea de coaching pentru manageri si lideri de top ai unei mari companii farmaceutice pana cand si-a deschis propria companie de coaching. In prezent, Alan isi conduce propria afacere in domeniul de coaching, ajutandu-i pe managerii si pe liderii de top sa descopere si sa adopte noi comportamente si strategii care ridica performanta personala si profesionala la un alt nivel de success.

Biletele pentru Romanian Executive Coaching Summit 2015 pot fi achizitionate pana pe 31 august in regim early bird, la pretul de 300 euro + TVA.

Detalii suplimentare si informatii despre inscrieri aflati accesand www.executivesummit.ro.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1418 ori