Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agnesi descinde in Romania

Agnesi descinde in Romania

Aceasta este noua ruta spre care navigheaza, cu toate panzele sus, velierul Agnesi. Portul de destinatie se numeste Romania. Angelo Colussi, in recenta sa vizita la Imperia - destinata prezentarii proiectului Ferriere - a anuntat, printre altele, si achizitionarea unei fabrici pentru producerea de paste fainoase in aceasta tara din est.

Acest fapt nu trebuie sa produca ingrijorare pentru fabrica Imperia, care isi va continua productia la Oneglia. Fabrica din Romania va produce pentru o noua piata in expansiune, intrata recent in Uniunea Europeana.

Reporter: De ce ati ales sa deschideti o fabrica in Romania?
"Grupul nostru industrial este unul agresiv in sensul economic al termenului. Achizitionand o noua fabrica in aceasta tara am anticipat dezvoltarea acestei piete in viitorul apropiat".

Reporter: Pastele fainoase ce vor fi produse in Romania vor fi destinate doar acelei piete sau vor putea fi comercializate si in Italia?
-"Este vorba de un produs de calitate, dar destinat totusi acelei piete, care este in mod categoric diferita fata de cea italiana".

Reporter: Aceasta noua fabrica reprezinta si o crestere a capacitatii de productie?
-"Da, obiectivul nostru de crestere este de 40-50%".
Reporter: Iar forta de munca?
-"Nu a crescut proportional cu productia, dar a crescut totusi".

Sursa: Rador

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1328 ori