Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Agentia de Mobile Marketing SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software

Agentia de Mobile Marketing SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software
Agentia SendSMS, specializata in publicitate si marketing prin SMS, semneaza un parteneriat cu While1 Software - solutie e-commerce 100% romaneasca.

Datorita acestui parteneriat, magazinele online care folosesc platforma While1 Software au acum posibilitatea sa isi notifice si fidelizeze clientii via SMS.

Integrarea platformei SendSMS - una dintre cele mai robuste si sigure din piata - in cadrul solutiei e-commerce While1 Software va permite proprietarilor de magazine online sa comunice direct cu clientii, sa fidelizeze clientii actuali, sa obtina rapid noi clienti si, toate acestea, la un raport cost-beneficii foarte avantajos.

SMS-ul, un canal de marketing direct, eficient, ieftin, masurabil

Proprietarii magazinelor online care doresc sa construiasca notorietatea brandului si sa fidelizeze clientii prin oferte promotionale au la dispozitie un canal de marketing direct, eficient, ieftin, 100% masurabil: SMS-ul.

In urma campaniilor SMS lansate pentru zeci de clienti, ...citeste mai departe despre "Agentia de Mobile Marketing SendSMS incheie un parteneriat strategic cu While1 Software" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 619 ori