Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

TaxEU Forum

Afla totul despre ultimele modificarile fiscale si legislative

Afla totul despre ultimele modificarile fiscale si legislative

TaxEU Forum, cel mai important eveniment de legislatie si fiscalitate, aflat la cea de-a X-a editie, reuneste cele mai importante companii de consultanta fiscala alaturi de reprezentanti ai Ministerului de Finante, care vor oferi solutii pentru provocarile legislative si fiscale ale anului 2016.

Evenimentul are loc in perioada 4-5 februarie 2016 la Crowne Plaza Hotel, Bucuresti si va aduce in prim plan si examina atent modificarile legislative si efectele acestora asupra mediului fiscal din Romania.

In prima zi a evenimentului (4 februarie) vor avea loc sesiuni de conferinte in cadrul carora vor fi analizate si detaliate modificarile recente incluse in Noul Cod Fiscal, dar vor fi oferite si informatii practice despre legislatia TVA, impozitul pe profit si pe venit si posibilitatea de a adresa propriile intrebari specialistilor.

In cadrul celei de-a doua zile (5 februarie), evenimentul include seminarii specializate sustinute de specialisti si companii de consultanta fiscala care vor aborda teme de actualitate din domeniul fiscal si legislativ pe care le vor plasa in contextul implementarii Noului Cod Fiscal.

De asemenea, participantii vor afla, prin exemple practice si spete actuale, raspunsuri la problemele generate de legislatia in vigoare si cum pot fi gestionate schimbarile din industrie.

Detalii complete despre eveniment si inscriere sunt disponibile pe site-ul dedicat.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1293 ori