Afla povestile de success ale femeilor de cariera!

Joi, 07 Mai 2015, ora 15:38
1575 citiri
Afla povestile de success ale femeilor de cariera!
foto: woman2woman.ro

Cea de-a treia editie a conferintei "Femei de cariera" se va desfasura pe 12 mai, la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti.

In cadrul evenimentului vor participa femei de cariera, femei puternice, cu o bogata experienta personala si profesionala, dar si specialisti care sa impartaseasca din experienta antreprenoriala ori din perspectiva specialistului.

Participarea la conferinta este gratuita si se face in limita locurilor disponibile. Detalii despre inscriere, in pagina conferintei.

Daniela Zeca Buzura (TVR, jurnalist, scriitor), Elisabeta Moraru (Industry Manager la Google), Maria Dobre (Manager Dinamica Comerciala la Carrefour Romania), Dana Nae Popa (Managing Partner pastel), Flori Dragomir (Vicepresedinte Sentimente.ro), Cori Gramescu (antrenor fitness si nutritionist LadyFIT), Irina Cordoneanu (moderator si realizator TVR), Madalina Dinca (director agentie Marshal Turism), Andreea Dogaru (fashion designer) vor discuta despre antreprenoriat, despre ce inseamna sa obtii jobul mult ravnit, care sunt povocarile unor domenii de nisa sau cum impaci cariera si viata de familie.

Evenimentul este moderat de Dorina Florea (Jurnalist TV). Dorina are o experienta de aproape 10 ani in televiziune si, de joi pana duminica, prezinta Telejurnalul, impreuna cu Mircea Radu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#eveniment femei cariera 2015, #eveniment povesti succes 2015 , #Stiri Companii