Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Afaceri de succes: care este rolul unui detectiv particular

Afaceri de succes: care este rolul unui detectiv particular


Toate business-urile au nevoie de optimizare, eficientizare si o gandire strategica in baza carora managementul va putea asigura un climat decizional favorizant dezvoltarii continue a afacerii. Orice decizie insa se bazeaza pe o informare corecta atat in ceea ce priveste partenerii de afaceri, cat si angajatii. Esentiala este si acuratetea analizei competitionale. Din fericire, toate aceste informatii pot fi aflate cu ajutorul unei firme de detectivi particulari. Iata cum un detectiv particular cu experienta poate contribui la cresterea veniturilor si a performantei unei companii.

Succesul oricarui business este direct influentat de valoarea si de calitatea angajatilor, nu degeaba se spune ca "omul sfinteste locul". Aceasta este si explicatia pentru care, in ultimii ani, recrutarea angajatilor are o importanta deosebita in cadrul oricarei companii. La fel ca si stabilirea parteneriatelor. In situatia in care exista dubii cu privire la activitatea profesionala sau exista antecedente care ridica semne de intrebare, situatia poate fi lamurita in cel mai discret mod cu putinta si fara un efort suplimentar. Nici macar financiar, caci detectivii Vestigo.ro obtin legal informatii despre persoane, bunuri si documente la preturi fara concurenta pe intreg teritoriul tarii, dar si la nivel international.

De la filaj la protectia datelor

In urma activitatii detectivului particular, managementul companiilor poate lua decizii asumate inclusiv in legatura cu competitorii sau produsele lor. Aceasta abordare va elimina eventualele riscuri, aducand astfel un avantaj important business-ului pe piata pe care isi desfasoara activitatea.

In functie de specificul fiecarei companii, un detectiv Bucuresti poate asigura servicii de filaj-contrafilaj, cu scopul verificarii conduitei si moralitatii publice a angajatilor, de exemplu, dar si identificarii persoanelor cu care acestia intra in contact sau a adreselor vizitate de acestia.

Pentru o informare cat mai fidela, pot fi utile si serviciile de supraveghere prin GPS a vehiculelor personale sau flotelor auto, dupa caz, cu scopul prevenirii furtului de combustibil sau cresterea productivitatii angajatilor.

De ajutor se pot dovedi si operatiunile sub acoperire sau investigatiile efectuate in vederea descoperirii unor informatii privind persoane, circuitul bunurilor sau actelor ori identificarii anumitor situatii de fapt.

Intr-o societate din ce in ce mai digitalizata, detectivii Vestigo.ro au solutii! Ei pot oferi servicii de audit de securitate a retelelor informatice office si computerelor personale, securizarea acestora si training/consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor prin internet ori scurgerilor de informatii esentiale. De asemenea, compania este specializata si in servicii de consultanta in vederea prevenirii interceptarilor comunicatiilor cu microfoane sau mijloace tehnice de interceptare.

Nu lasa lucrurile la intamplare! Decide in cunostinta de cauza si in baza probelor! Acestea pot fi folosite in instanta!

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 719 ori
Citeste mai multe despredetectivi detectivi bucuresti afaceri