Adevaratul Black Friday. Ce magazine fac reduceri traditionale si ce produse pregatesc. Vezi preturi

Miercuri, 27 Noiembrie 2013, ora 15:30
2339 citiri
Adevaratul Black Friday. Ce magazine fac reduceri traditionale si ce produse pregatesc. Vezi preturi

Dupa ce o mare parte a companiilor, atat online, cat si offline, si-au taiat partea leului, lansand campaniile de Black Friday pe 22 noiembrie, altele si-au pastrat reducerile pentru ultima vineri a lunii. Practic, oferta devine mai bogata, in joc intrand, pe langa cele care au furat startul, magazine care au pregatit din timp aceasta campanie pentru data traditionala de 29 noiembrie.

Desi cele mai cumparate produse de Black Friday sunt cele de IT&C, hainele si incaltamintea au atras anul acesta interesul unui numar foarte mare de cumparatori. In acest an, in premiera, au fost vandute cu aceasta ocazie si automobile.

In acelasi timp, tot mai multe magazine online din alte domenii - jucarii, imbracaminte, incaltaminte - si-au facut simtita prezenta, sau isi vor face simtita prezenta in ultimul week-end din noiembrie.

Dupa repetitie, noi reduceri la ECCO

Retailerul danez ECCO a avut reduceri de 30% la articolele de incaltaminte si genti, in weekend-ul 22-24 noiembrie si a iregistrat, prin magazinul online ecco-shoes.ro, un trafic de 10 ori mai mare decat intr-o zi obisnuita de vineri.

"Prin oferta noastra din magazinul online www.ecco-shoes.ro am facut fericiti un numar de clienti de 12 ori mai mare decat in doua zile obisnuite de vineri si de sambata, iar in magazinele fizice vanzarea a crescut cu 60% fata de weekendul trecut. Pentru vineri, 29 noiembrie 2013, am pregatit promotii si mai atractive", a spus Victor Tighinean, Managing Director ECCO Romania.

Pentru Black Friday, ECCO are reduceri de pana la 50% reducere la produsele selectate, respectiv peste 100 de modele de pantofi, ghete si cizme pentru femei, barbati si copii, dar si genti.

De asemenea, perioada de reduceri va fi extinsa pana pe 1 decembrie.

Okazii.ro intra in cursa Black Friday cu peste 130.000 de produse

Okazii.ro intra in cursa Black Friday cu peste 130.000 de produse in oferta si cu reduceri de pana la 80%. Categoriile de produse incluse in Black Friday Okazii.ro sunt electronice, electrocasnice, telefoane mobile si smartphones, fashion&beauty, auto&moto, casa si gradina, sport, carti muzica, jocuri si universul copiilor.

Cele mai vandute categorii de produse de Black Friday 2013 vor fi electronice, electrocasnice, aparatele foto, telefoane mobile si smartphones, incaltaminte, computere, imbracaminte, tablete si camere video.

Oferta de reduceri derulata de Okazii.ro are o pagina dedicata, Black Friday Okazii.ro, unde utilizatorii pot sa propuna spre vanzare produse.

Partea roz a Vinerei Negre: reduceri de pana la 50% la Sanrio Hello Kitty

Reduceri vor fi si la produsele Sanrio Hello Kitty in perioada 29 Noiembrie - 1 Decembrie, cand preturile vor fi mai mici cu 50%.

Hello Kitty este personajul companiei japoneze Sanrio, primul produs fiind creat de Ikuko Shimizu, o poseta din vinil cu o pisicuta alba desenata pe ea, aparuta in Japonia in 1974.

Brandul Sanrio a luat fiinta cativa ani mai tarziu, in 1980, cu un colt mic intr-un magazin din Germania, ajungand ca astazi sa cuprinda 3.000 de locatii care afiseaza peste 2.000 de produse dedicate domnisoarelor si doamnelor care au in comun prietenie, iubire, recunostinta si stil.

In Romania, din martie 2013, MyKitty este primul magazin oficial Sanrio Hello Kitty din Romania.

Al doilea Black Friday si pentru electroIT

Si EuroGSM prelungeste campania de reduceri pe 29 noiembrie, dupa ce primul Black Friday s-a desfasurat in weekendul 22-24 noiembrie.

Printre produsele din oferta promotionala se numara telefoane mobile, tablete, casti bluetooth, stick-uri USB, genti pentru laptop, huse pentru telefoane, tocuri si folii protectie ecran.

In cazul accesoriilor, reducerile de pret se ridica pana la 58%, in timp ce reducerile pentru telefoane pot ajunge pana la 40% pentru modele precum smartphone-urile HTC One sau Samsung Galaxy S4 Mini, dar si tabletele vor avea reduceri.

Pe langa dispozitive mobile si accesorii, EuroGsm are in oferta o serie intreaga de gadget-uri.

Campania din weekendul 22-24 noiembrie, numita "Sneak peek", a adus de 10 ori mai multe comenzi decat intr-o zi obisnuita, iar traficul din weekend de pe site reprezinta 1/3 din totalul vizitatorilor eurogsm.ro al lunii noiembrie", a spus Zoltan Halmai, directorul comercial al companiei.

Pentru Black Friday, compania estimeaza ca va inregistra o crestere a traficului pe site echivalenta cu totalul vizitelor acumulate in decursul unei luni obisnuite, iar numarul de comenzi va fi de 25 de ori mai mare decat media comenzilor zilnice.

Dupa rezultatele obtinute in campania Black Friday desfasurata in perioada 22 - 24 noiembrie, F64 extinde reducerile si in noaptea de 29 noiembrie.

"Am luat in calcul entuziasmul clientilor nostri si avand in vedere faptul ca misiunea F64 este sa antreneze pasiunea pentru fotografie, am decis ca pe 29 noiembrie sa reluam campania de Black Friday", a declarat Marian Alecsiu, co-fondator F64.

Reduceri si la cosmetice si produse pentru copii

Cupio International are reduceri de pana la 50% in aceasta vineri la o gama variata de cosmetice.

"Chiar daca in Romania ziua de Black Friday este vazuta in special ca o zi a reducerilor in zona IT&C, unde in general barbatii sunt targetul, ne-am decis ca in acest an sa facem o surpriza femeilor. Am reusit sa cream o comunitate mare prin intermediul retelelor de socializare si dorim sa o rasplatim prin reduceri majore', a spus Raluca Stefanescu, Project Manager Cupio.ro

Elbebe.ro, retailer online de produse pentru copii si viitoare mamici, reduce preturile producelor cu pana la 50 %, campania Black Friday Elfbebe urmand sa se desfasoare de pe 29 noiembrie pana luni pe 1 decembrie.

Ce alte produse au reduceri de Black Friday

Si pentru, in Romania, campaniile Black Friday se bucura de mare succes, in special pentru electroIT si imbracaminte, reducerile au aparut si la "produse" mai putin obisnuite: polite de asigurari, servicii de transport, chiar si stampile.

Euroins Romania intra in campania Black Friday pe 29 noiembrie, cu oferte la majoritatea tipurilor de asigurari existente in portofoliul companiei.

Compania detine in portofoliu asigurari de sanatate si accidente, auto, facultative de locuinta, transport marfa, de bunuri mobiliare, raspundere civila, calatorie, etc.

Reducerile la costurile primelor de asigurare ajung pana la 50% pe diverse linii de business.

La randul sau, si magazinul online i-Asigurare.ro reduce preturile asigurarilor in weekendul 29 noiembrie - 1 decembrie.

Tipurile de produse care participa la promotia de pe www.i-Asigurare.ro sunt: asigurari RCA, asigurari medicale de calatorie si asigurari de locuinta.

IB Cargo, casa de expeditii, va face reduceri la toate tipurile de transport de marfuri pentru comenzile primite vineri 29 noiembrie, de Black Friday.

"Pentru ca stim ca sarbatorile de iarna aduc o perioada aglomerata si pentru ca vrem sa ajutam companiile sa ofere preturi mici si livrari la timp, vineri 29 noiembrie oferim atat reduceri la toate tipurile de transport de marfuri: aerian, maritim grupaje si full container, rutier national si international cat si gratuitati pentru prestatiile locale si serviciile vamale", a spus Catalin Putineanu, managing director al IB Cargo.

Magazinul StampileOnline.ro participa la Black Friday 2013 si va reduce cu 35% pretul stampilelor cu placuta si cu 20 % produsele de arhivare documente.

Produsele cu reducere vor putea fi achizitionate incepand de vineri, 29 noiembrie ora 8.00, odata cu deschiderea magazinului online. Peste 54 obiecte sunt incluse in oferta de Black Friday a acestui an, iar livrarea produselor se face imediat din stoc.

Clinicile ABC Eurodent continua si in acest an proiectul " Black Friday becomes White...la ABC Eurodent" cu oferte variate, implante dentare, coroane dentare si alte tratamente restauratorii stomatologice fiind pe lista reducerilor.

"Black Friday de anul trecut a fost un succes din toate punctele de vedere: mediatizare, logistica si feed- back; anul acesta suntem un pic mai mari, prin deschiderea unei noi clinici, si avem ocazia sa oferim si mai multor pacienti conditii de tratament stomatologic la standarde europene; am extins gama de reduceri, incercand sa cuprindem toate varstele si asteptarile tuturor pacientilor", a spus Adrian Popa, Director General.

Campania "Black Friday becomes White...la ABC Eurodent" incepe cu data de 29 noiembrie.

ora 00.00.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#black fridai, #campanie reduceri , #Stiri Companii