3 soluții pentru acoperișuri de terase mari și terase de evenimente, de la Sun Leader

Miercuri, 19 Ianuarie 2022, ora 16:59
705 citiri
3 soluții pentru acoperișuri de terase mari și terase de evenimente, de la Sun Leader
FOTO: pergole-retractabile.ro

Daca ai o terasa mare sau planuiesti sa construiesti una de la zero, ar fi pacat sa o acoperi cu un acoperis fix. In special daca ai nevoie de terase de evenimente si ai o afacere de tip HoReCa, gandeste-te cum ar fi sa poti sustine evenimente tot timpul anului. Sun Leader iti ofera 3 solutii moderne si adaptabile pentru acoperisuri mari si terase de evenimente!

De-a lungul timpului, Sun Leader a adus inovatie in domeniul de acoperire terase prin cele mai noi sisteme de acoperire si inchidere de la noi din tara. Sute de antreprenori si persoane fizice se pot bucura de terase amenajate dupa cele mai noi tendinte. De terase care rezista la ploaie, ger, arsita si zapada pentru timp indelungat.

Terase de evenimente acoperite cu Sun Leader

Terasa viitorului este eleganta si adaptabila la orice conditii. Se poate aerisi rapid prin apasarea unui buton, se inchide si se deschide, se acopera si se descopera imediat.

Anul 2021 a adus o premiera pentru Sun Leader: un complex turistic amenajat cu pergole retractabile, cel mai mare proiect de acest fel din Romania. Este vorba despre Complexul Turistic Magura Buzau, unde s-au acoperit 673 mp si spatiul a fost adaptat pentru o multime de activitati si evenimente din incinta lui.

Proiecte mari, proiecte mai mici - le realizam cu mare placere si gasim solutii de acoperire pentru terase in functie de spatiu, inaltimea dorita, tipul de pergola care se potriveste. Terasele se pot ancora de un perete existent sau se pot construi de la zero oriunde ai un spatiu potrivit.

Am construit terase de evenimente extrem de elegante pe malul marii, adevarate oaze de relaxare in varful muntelui si toate astea cu maxim de confort si durabilitate.

3 Solutii de la Sun Leader pentru acoperisuri de terase

Avantajul major al unei terase de evenimente acoperite cu pergole retractabile este posibilitatea aerisirii ei si astfel incadrarea in cerintele pentru respectarea normelor de sanatate publica.

Daca alegi pergola cu lamele din aluminiu si inchizi peretii laterali cu sticla securizata, te bucuri de un spatiu versatil si pregatit sa sustina orice tip de eveniment: petreceri, zile de nastere, nunti, botezuri etc.

Peretii din sticla construiti din sisteme automatizate iti permit aerisirea imediata a terasei, iti permit sa delimitezi elegant spatiul dintre fumatori si nefumatori de exemplu.

Daca nu stii ce pergole retractabile sa alegi, afla ca exista doua tipuri: pergola din membrana PVC si pergola din lamele de aluminiu (bioclimatica).

  • Pergola din membrana PVC este 100% impermeabila, ignifuga, are un strat de carbon care impiedica formarea efectului de sera si vine cu o garantie de 30 de ani!
  • Pergola cu lamele de aluminiu este construita din lamele rotative si retractabile care iti permit sa reglezi gradul de aerisire al terasei sau sa o descoperi total. Aceasta este singura pergola retractabila recomandata in zonele in care ninge abundent, deoarece lamelele sunt capabile sa sustina cantitati foarte mari de zapada. Lamelele se pot umple la cerere cu spuma poliuretanica, asadar ti-o recomandam pentru o terasa pe care vrei sa stai si iarna.

Mai ai nevoie doar de sisteme de incalzire si gata - ai o terasa perfecta pentru evenimente, pentru restaurant, cafenea sau de ce nu, o terasa perfecta pentru acasa.

Pe langa aspectul durabil si functional, terasele amenajate de Sun Leader sunt si extrem de elegante! Poti alege ce culoare doresti sa aiba pergola si ii poti integra un sistem de lumini cu dimmer pentru reglarea intensitatii si un sistem de sunete.

Inspira-te din proiectele realizate pana acum de Sun Leader si lucreaza cu specialisti in amenajarea si acoperirea teraselor! Alaturi de aceste solutii de la Sun Leader pentru acoperisuri de terase mari sau terase de evenimente, poti detine controlul asupra bunastarii tale sau a afacerii tale!

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#terasa, #sali de evenimente, #terase de evenimente , #Stiri Companii