Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Solutia software de salarizare WizSalary - busola companiei dumneavoastra in peisajul schimbator al legislatiei muncii

Solutia software de salarizare WizSalary - busola companiei dumneavoastra in peisajul schimbator al legislatiei muncii


Modificarile frecvente ale legislatiei muncii sunt adevarate provocari pentru toate companiile din Romania, dar cu ajutorul soft-ului de salarizare WizSalary le puteti face fata cu incredere. Nu veti avea teama atunci cand calculati salariul brut si net al fiecarui angajat si veti vira mereu la timp si corect sumele pentru bugetele de asigurari sociale.

In plus, prin intermediul acestui program de salarizare aveti la dispozitie un instrument automatizat, usor de folosit si rapid pentru calcule si prognoze bugetare privind salariile tuturor angajatilor din compania dumneavoastra.

Soft-ul WizSalary - arma secreta a managerilor care se adapteaza rapid la schimbarile de legislatie

In timp ce alte companii se consulta cu departamentul financiar-contabil si juridic pentru a se lamuri privind salariile si contributiile pentru angajati, firmele care utilizeaza soft-ul WizSalary au implementat deja modificarile cu 100% acuratete. Aceasta siguranta privind implementarea corecta si la timp a noilor prevederi legale le permite clientilor nostri sa efectueze calcule precise privind bugetul de salarii pana la sfarsitul anului si sa evalueze necesitatea pastrarii schemei de personal actuale sau reducerii acesteia.

Mai multa siguranta, mai multa productivitate

Timpul costa bani, dar nicio suma de bani nu poate recupera oportunitatile pierdute in timp ce sunteti ocupat cu analiza efectului noilor legi asupra finantelor companiei. Pentru companiile care aleg sa lucreze cu softul de salarizare WizSalary, acest timp este redus la minim, suficient cat sa se implementeze modificarea de procente si valori numerice. Puteti efectua analizele estimative privind modificarea volumului platilor, sporirea sau reducerea veniturilor salariale efective cu mare rapiditate, corect si sigur.

In plus, WizSalary va permite vizualizarea cifrelor si procentelor abstracte intr-o prezentare grafica usor de interpretat, care va explica in cel mai simplu mod cum se modifica structura bugetului de salarii al companiei dumneavoastra. Astfel, in loc sa pierdeti timp analizand tabele interminabile de cifre, puteti sa va concentrati asupra deciziilor strategice pe care le aveti de luat.

Fara surprize neplacute la inspectiile fiscale

Pentru orice administrator de companie, perspectiva unei inspectii ANAF este insotita de preocupari privind potentialele nereguli descoperite. Aceste inspectii tind sa devina mai frecvente dupa adoptarea unor schimbari legislative majore. Insa solutia software WizSalary va ofera siguranta unor situatii privind statele de plata 100% corecte si conforme cu noua legislatie.

Mai mult, puteti genera cu usurinta si tipari pe loc rapoarte, situatii si alte documente solicitate de membrii echipei de inspectie, dovedind profesionalism si promptitudine.

Combateti lipsa de predictibilitate a legislatiei cu un program software flexibil
Probabil ca deja cunoasteti starea de incertitudine generata de fiecare schimbare semnificativa a legilor care va afecteaza activitatea de afaceri. Predictibilitatea este un element necesar pentru dumneavoastra, pentru a putea aloca eficient si profitabil resursele financiare si umane ale companiei.

In lipsa acestei stabilitati, solutia de salarizare WizSalary va ofera flexibilitatea si siguranta unui software robust, capabil sa implementeze rapid schimbarile si sa va ofere analize de buget corecte si detaliate.

Asadar, pentru fiecare surpriza neasteptata furnizata de schimbarea legislatiei, soft-ul de salarizare WizSalary va ofera siguranta de care aveti nevoie pentru a va adapta la aceste schimbari cu calm si incredere.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 894 ori
Citeste mai multe despreWizSalary software salarizare