Salariile vor creste cu 20% pana in 2016

Duminica, 21 Iulie 2013, ora 14:20
1781 citiri
Salariile vor creste cu 20% pana in 2016
Sursa foto: Cronica Romana

Sute de mii de locuri de munca vor fi create pana in 2016, arata Comisia Nationala de Prognoza. Mai precis, in urmatorii trei ani, romanii vor avea acces la inca 210.000 de slujbe. Aceeasi Comisie sustine ca si salariile ar putea creste cu pana la 20%.

Aceasta veste vine in conditiile in care, odata cu inceperea crizei economice in urma cu cinci ani, au disparut peste 700.000 de locuri de munca.

Din cele peste 200.000 de locuri de munca, mai mult de jumatate vor aparea in Bucuresti si Ilfov, urmate de judetele Timis - 4,3%, Iasi - 4,1% si Constanta - 4%, anunta B1 TV.

La coada clasamentului se afla judetul Brasov, acolo unde, pana in anul 2016, numarul locurilor de munca va creste cu doar un procent.

Potrivit Comisiei de Prognoza, in urmatorii trei ani, si salariile romanilor vor cunoaste o crestere. Cel mai mare plus la salariu se va inregistra in judetele Caras-Severin si Dolj, acolo unde un angajat va putea castiga cu pana la 15% mai mult decat acum.

Citeste mai multe despre Salariile vor creste cu 20% pana in 2016 pe Ziare.com.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#crestere salarii Romania, #creare locuri munca Romania, #salarii Romania 2016 , #Salarii