Kelemen Hunor: In 2011, salariile ar putea creste in doua trepte

Joi, 11 Noiembrie 2010, ora 00:22
1158 citiri
Kelemen Hunor: In 2011, salariile ar putea creste in doua trepte

Ministrul Culturii Kelemen Hunor a precizat ca Legea salarizarii unitare este finalizata in proportie de 99%, aratand ca nu s-a luat inca o decizie cu privire la felul in care se vor face majorarile salariale pentru 2011.  De asemenea, acesta a subliniat faptul ca salariile ar putea creste in doua trepte.

"Nu s-a discutat in sedinta de Guvern, in Coalitie am discutat si suntem in discutii in continuare cu partenerii sociali, in Coalitie, si am inteles ca 99% din Legea salarizarii unice este finalizata", a precizat ministrul Culturii, intrebat daca in sedinta de miercuri a Executivului s-a discutat despre Legea salarizarii unitare si Legea bugetului pe 2011.

Kelemen Hunor a spus ca nu poate da detalii legate de cuantumul salariului minim, dar nici despre modul in care se vor face majorarile salariale in 2011, aratand ca au fost discutate mai multe variante.

"Sunt mai multe variante, a existat si aceasta propunere in doua trepte, exista si propunerea intr-o singura treapta, procentul nu a fost stabilit si va spun, toate aceste variante inca sunt in dezbatere. Sper ca intr-o saptamana, zece zile, vom finaliza aceste discutii. Cred ca in acest moment suntem obligati sa luam decizia care este si sustenabila din punct de vedere financiar, si daca pana la urma concluzia va fi ca trebuie sa mergem in doua trepte, in doua trepte vom merge, dar decizia nu este inca luata", a spus ministrul, intrebat daca se ia in calcul majorarea salariilor in doua trepte pentru anul viitor.

Kelemen Hunor a refuzat sa comenteze pe marginea parteneriatului semnat de UNPR cu sindicatele pe marginea Legii salarizarii, aratand ca acest aspect nu s-a discutat nici in Coalitie.

Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat (Bento) la Quarterly Report 3: ”Rezultatele din 2023 au fost un record pentru noi”
Radu Scarlat, Director General & Președinte al Consiliului de Administrație Bento, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de...
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Investiții inteligente în mobilierul pentru camera copilului
Când vine vorba de amenajarea camerei copilului tău, fiecare piesă de mobilier pe care o alegi joacă un rol crucial în crearea unui spațiu atât funcțional, cât și primitor. Mai mult...
#salarii, # legea salarizarii unice, #kelemen hunor , #Salarii