Kaufland Romania anunta cresterea venitului minim brut in companie

Luni, 18 Decembrie 2017, ora 14:36
2804 citiri
Kaufland Romania anunta cresterea venitului minim brut in companie

Dupa anuntarea preluarii, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, a tuturor contributiilor aferente angajatorului, Kaufland, cel mai mare angajator privat din Romania, anunta decizia de a creste si venitul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la suma de 2.800 lei brut pe luna, incluzand atat tichetele de masa, cat si tichetele cadou oferite de Craciun si de Paste.

Noua crestere salariala va intra in vigoare efectiv incepand cu data de 01.03.2018. Aceasta suplimentare reconfirma angajamentul Kaufland Romania de a-si sustine echipa printr-o remuneratie corecta si avantaje care conduc la obtinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.

Cresterile salariale au loc periodic in companie, iar, in functie de vechime, venitul unui lucrator comercial poate depasi suma de 6.500 lei brut, cu sporuri si tichete de masa incluse.

"Ne dorim sa fim mai mult decat un simplu angajator, sa oferim sustinere atat pe plan profesional, cat si personal, sa cream un mediu de lucru sanatos si productiv. Tocmai de aceea actualizam periodic pachetele salariale si beneficiile pe care le oferim si incercam sa le adaptam nevoilor reale pe care angajatii nostri le au", a declarat Marco Hossl, CEO Kaufland Romania.

Tichetele de masa inca din prima zi de lucru, asigurarile voluntare de sanatate, ajutoarele in bani si zilele libere platite pentru diverse evenimente din viata angajatului, discounturile in cadrul programelor desfasurate cu parteneri agreati (servicii bancare, servicii turistice, servicii de relaxare si petrecere a timpului liber precum cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicati, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutritie), mai multe zile de concediu de odihna sunt doar cateva dintre beneficiile pe care Kaufland Romania le acorda membrilor echipei sale.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine in 7 tari si o retea de 116 magazine in Romania.

Kaufland Romania este singura companie din industria de retail care a obtinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top in Romania, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda.

Aceasta certificare demonstreaza performanta strategiei si a instrumentelor de resurse umane utilizate in cadrul companiei. Obtinerea acestei certificari reprezinta o recunoastere a angajamentului companiei in asigurarea unui climat de lucru placut si propice dezvoltarii profesionale a echipei sale.

De asemenea, incepand cu anul 2014, compania se regaseste in top "100 cei mai doriti angajatori" din Romania, potrivit studiului "European Graduate Barometer" realizat de institutul Trendence din Germania.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Kaufland Romania venit minim brut , #Salarii