Kaufland preia contributiile angajatorului in salariul brut al angajatului - netul creste in medie cu 1,5%

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 18:42
5456 citiri
Kaufland preia contributiile angajatorului in salariul brut al angajatului - netul creste in medie cu 1,5%

Ca urmare a modificarilor legislative, incepand cu data de 1 ianuarie 2018, Kaufland Romania preia contributiile aferente angajatorului in salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat Kaufland Romania va avea un salariu net mai mare, in medie cu 1,5%.

"Compania intelege astfel sa linisteasca ingrijorarile salariatilor si familiilor acestora si ii asigura ca, dincolo de schimbarile legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranta lor salariala", declara Laura Iancu, Director Resurse Umane, Kaufland Romania.

Pachete de beneficii peste cerintele legii

Crearea unui mediu de lucru placut si motivant pentru colegi este una dintre prioritatile noastre. Pe langa tichete de masa si asigurarea voluntara de sanatate, Kaufland ofera avantaje care sprijina angajatii sa realizeze un echilibru sanatos intre viata personala si cea profesionala.

Printre acestea se numara programul flexibil de lucru, cursuri de yoga, antrenamente de alergat cu traineri dedicati, sesiuni de terapie antifumat sau cursuri de nutritie, dar si abonamente la sali de sport.

In plus, oferim angajatilor nostri mai multe zile de concediu de odihna anual care, in functie de vechimea in companie, pot ajunge pana la 27 de zile pe an. Pe langa acestea, compania acorda si zile libere, platite, pentru actiuni de voluntariat.

Recunoasterea brandului de angajator

Kaufland Romania este singura companie din industria de retail care a obtinut pentru al doilea an consecutiv titlul de Angajator de Top in Romania, printr-o certificare internationala acordata de organizatia independenta Top Employers Institute din Olanda.

Aceasta certificare demonstreaza performanta strategiei si a instrumentelor de resurse umane utilizate in cadrul companiei. Obtinerea acestei certificari reprezinta o recunoastere a angajamentului companiei in asigurarea unui climat de lucru placut si propice dezvoltarii profesionale a echipei sale.

De asemenea, incepand cu anul 2014, compania se regaseste in top "100 cei mai doriti angajatori" din Romania, potrivit studiului "European Graduate Barometer" realizat de institutul Trendence din Germania.

Despre Kaufland Romania

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine in 7 tari si o retea de 115 magazine in Romania.

Intr-un recent studiu de piata derulat in Romania de catre organizatia elvetiana ICERTIAS - International Certification Association GmbH, lantul de retail Kaufland a primit cel mai mare numar de voturi la categoria cel mai inalt nivel de calitate.

Kaufland Romania este de cinci ani consecutiv centrul comercial cu cea mai mare incredere la sectiunea Categoria locala, potrivit studiului Trusted Brands al Reader's Digest.

Strategia noastra are ca scop indeplinirea dorintelor clientilor prin varietate, un nivel ridicat de calitate si, bineinteles, preturi atractive.

In 2017, Kaufland Romania a primit pentru a doua oara certificarea Best Buy Award, care atesta ca este lantul de magazine cu cel mai bun raport calitate - pret de pe piata locala.

Pentru mai multe informatii vizitati www.kaufland.ro.

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#salariu net Kaufland, #Kaufland contributii angajator , #Salarii