Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bani pentru fermieri

Bani pentru fermieri
Printr-o hotarare adoptata astazi Guvernul a alocat 182,93 de milioane de lei pentru sprijinirea sectorului vegetal din agricultura: cultivarea legumelor si fructelor, a plantelor medicinale, cartofului, tutunului sau hameiului, precum si sprijinirea plantatiilor pomicole si viticole, a legumelor produse in sere incalzite, dar si a sectorului de industrializare a legumelor si fructelor.

Executivul a adoptat si o ordonanta de urgenta pentru modificarea structurii bugetului ce vizeaza realizarea criteriilor pentru functionarea centrelor locale ale Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura, a anuntat ministrul Agriculturii, Decebal Traian Remes, la finalul sedintei de Guvern.

Remes a declarat ca, la viitoarea rectificare bugetara, Ministerul Agriculturii va primi aproximativ 5.500 de miliarde de lei vechi, din care aproximativ 1.500 de miliarde de lei vechi vor fi alocati pentru centrele APIA.

"Daca vom reusi sa conducem bine lucrurile si procesul de achizitie, ne vom rezolva intre 120-150 de centre locale, care sa asigure atat pentru salariati, cat si pentru fermieri conditii civilizate de lucru, de pastrare a documentelor, de functionare a tehnicii de calcul", a afirmat ministrul.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1216 ori