Trade Round Table Magazinul Progresiv

Marti, 21 Septembrie 2010, ora 09:55
1442 citiri
Trade Round Table Magazinul Progresiv

Cea mai importanta publicatie din Romania dedicata industriei de retail & FMCG, Magazinul Progresiv, organizeaza, pe 21 octombrie, a VII-a editie a Trade Round Table Magazinul Progresiv, eveniment dedicat furnizorilor si comerciantilor de bunuri de larg consum, gazduit de Hotel Radisson Blu, Bucuresti. 

TRT Magazinul Progresiv isi propune sa analizeze schimbarile aparute in comportamentul de cumparare si consum al romanilor, in ultimii doi ani, precum si modalitatile prin care comerciantii si furnizorii s-au adaptat acestor schimbari.

Fie ca si-au redus gamele de produse, si-au revizuit sortimentatiile, s-au repozitionat din punct de vedere al preturilor sau au intensificat activitatile promotionale, toate aceste actiuni pun, de fapt, bazele, unui nou mediu concurential.

Cine va fi pregatit sa faca parte din el? Cum se va mentine echilibrul intre obiectivele pe termen lung si nevoia de adaptare rapida, pe termen scurt? Pana unde se va proteja profitabilitatea intr-o economie fara crestere si intr-un mediu competitiv si mai agresiv?

Vorbitori prestigiosti din Romania si din strainatate, reprezentanti ai celor mai mari companii de retail, FMCG si cercetare de piata, sunt provocati sa raspunda acestor intrebari, sa-si imagineze si sa discute scenarii posibile de dezvoltare a comertului alimentar in tara noastra in viitorul apropiat.

Aflata la a VII-a editie, Trade Round Table Magazinul Progresiv este o oportunitate unica de a interactiona cu jucatorii consacrati ai industriei de retail si FMCG din Romania, de a schimba idei si opinii, de a stabili sau consolida paterneriate de afaceri, de a afla directiile de dezvoltare ale acestui domeniu in tara noastra.

Trade Round Table Magazinul Progresiv aduna in fiecare an peste 200 de jucatori din industrie.

Magazinul Progresiv este prima publicatie business-to-business din Romania, dedicata pietei de retail & FMCG.

Aparuta in 1999, Magazinul Progresiv se distribuie lunar, gratuit, in 26.000 de exemplare, catre factorii de decizie din aceasta industrie. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#magazin, #progresiv, #round, #table, #trade , #Retail