Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Total Technologies ofera solutii pentru farmacii, retaileri, comertul online si restaurante pe vreme de criza

Total Technologies ofera solutii pentru farmacii, retaileri, comertul online si restaurante pe vreme de criza


Oamenii traiesc sentimentul ca viata lor s-a schimbat destul de mult. Pentru a aplana curba focarului Covid-19, multe tari au adoptat masuri radicale de distantare sociala. Unii oameni presupun ca toate aceste masuri sunt temporare si ca, la un moment dat, viata va reveni la normal. Intr-o anumita masura, acest lucru poate fi adevarat, insa multe schimbari pot fi permanente. In perioade de criza profunda insa, se deschide o fereastra de oportunitate pentru schimbare. Apar si se dezvolta solutii esentiale pentru orice business in conditii dificile.

Solutii optime oferite de Total Technologies pentru distantarea sociala si comunicarea la distanta

Numita de multi experti ''o companie a viitorului'', cu peste 28 de ani de experienta pe piata IT, este specializata in integrarea echipamentelor pentru tehnologia codurilor de bare, RFID, VOCE sau AMR (roboti autonomi mobili). Compania vine in sprijinul firmelor care vor sa reduca, sa previna sau chiar sa elimine impactul negativ generat de situatia generata de Covid-19. Echipamentele si solutiile propuse de Total Technologies sunt esentiale, rapide si eficiente pentru orice business: comert online prin click & collect, domeniul retail, restaurante, farmacii, etc.

1. Echipamente pentru comertul online

Sunt usor de utilizat si integrat cu sistemele de software proprii. Pentru a face fata cresterii accelerate a cererilor in mediul online prin click & collect, pentru eficientizarea si rapiditatea proceselor, Total Technologies propune:

- terminalul mobil CT40 pentru transmiterea informatiilor din magazine rapid si sigur. La acesta se poate adauga casca Voice SRX XL, astfel ca angajatul va avea mainile libere pentru a lucra mai usor;

- terminalul mobil CT40 si imprimanta mobila RP4e pentru livrarea comenzilor. Persoana care face livrarea va putea scoate pe loc chitanta pentru cumparator fara a pierde timp, devenind astfel mult mai eficient;

- cititorul Xenon XP 1952g fara fir pentru depozit. Are rezistenta mare la medii de lucru dificile cum ar fi cele dintr-un depozit;

- solutia Honeywell Voice cu o acuratete de 99,98% in transmiterea datelor si care ofera libertatea utilizarii ambelor maini.

2. Solutii si Echipamente pentru retailerisi Industria HORECA

Solutia Smart Talk dezvoltata de Honeywell, asigura o comunicare usoara si rapida intre sediul central si angajatii din magazin. Cu Solutia Smart Talk, propusa de Total Technologies, se poate pre-inregistra un mesaj care poate fi salvat si ascultat ulterior. Smart Talk se poate adauga cu usurinta pe toate dispozitivele mobile din familia Mobility Edge (modelele CT40, CT60 cu conexiune 4G).

Unele restaurante si-au mutat activitatea intr-un procent mare, in partea de DRIVE, pentru a reduce interactiunea angajatilor cu clientii. Total Technologies are 2 solutii, echipamentele Honeywell de scanare de la distanta a codurilor de bare:

-cititorul de coduri de bare Xenon XP 1952g/h. Este rezistent la medii dure de lucru, scaneaza cu precizie codurile de bare de la distanta;

-cititorul de coduri de bare Vuquest 3320g. Este un scanner fix care capteaza cu usurinta de la distanta codurile de bare de pe orice dispozitiv, fara a fi nevoie sa fie atins de angajat sau client;

-cititorul de coduri de bare Voyager XP 147Xg.

4. Echipamente pentru farmacii

Sunt menite a limita interactiunile cu clientii si a pastra o distanta corespunzatoare intre angajati. Special proiectate pentru industria farmaceutica, ii ajuta pe farmacisti sa scaneze de la distanta retetele si sa limiteze atingerea altor lucruri personale ale clientilor (carduri de fidelitate, acte de identitate, carduri de sanatate).

Total Technologies propune:

- cititorul de coduri de bare Xenon XP 1952h. Este proiectat special pentru industria farmaceutica, fiind rezistent la solutiile de curatare folosite in acest domeniu si la medii dure de lucru, fiind usor de folosit de catre angajati;

- cititoarele de coduri de bareVuquest 3320g si Genesis 7580g. Ideale pentru scanarea codurilor de bare de la distanta, acestea se monteaza intr-un punct fix, fara a fi nevoie sa fie atinse de catre angajat sau client.

Despre cum pot fi achizitionate aceste echipamente dar si despre alte solutii oferite de Total Technologies, veti putea gasi accesand pagina oficiala a companiei www.totaltech.ro sau la email: totaltech[at]totaltech.ro; telefon vanzari: +40 372 317 714.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 416 ori