Saltele-Ortopedice.net - magazinul de micronisa al Expert-saltele.ro

Luni, 03 Februarie 2014, ora 08:00
2377 citiri
Saltele-Ortopedice.net - magazinul de micronisa al Expert-saltele.ro

SC Mobalmi SRL si-a inceput activitatea in mediul online in urma cu 4 ani si s-a dezvoltat exponential cu fiecare an de existenta, ajungand sa detina in 2014 trei magazine online, doua de nisa Expert-Scaune.ro si Expert-Saltele.ro si cel mai nou, un magazin de micronisa dedicat comercializarii exclusive de saltele ortopedice pentru uz personal, dar si pentru institutii de stat precum internatele si spitalele.

Initiativa de a lansa Saltele-Ortopedice.net ca site partener insa de sine statator, a pornit de la vasta experienta in vanzarea de saltele online acumulata pe parcursul intregii perioade de activitate. Cu peste 15.000 de clienti satisfacuti ai Expert-Saltele.ro si in urma unui feedback puternic pozitiv primit de la utilizatori, s-a hotarat lansarea unei versiuni de micronisa care sa trateze in mod special comercializarea de saltele medicale dedicate persoanelor cu probleme de sanatate ce impun dormitul sau repaosul pe un anumit tip de suprafata.

Saltele-Ortopedice.net propune un magazin online dedicat saltelelor ortopedice de la producatori precum Ergoflex, Previ, Saltex si Siesta, adunand peste 300 de modele de saltele. Site-ul respecta aceleasi rigori legate de calitatea produselor care au facut din Expert-Saltele.ro un site de top, punand accent pe varietatea de modele la o plaja larga de preturi, dimensiuni si inaltimi. Ideea este aceea de a ajuta cumparatorul sa faca alegeri bine informate dintr-o gama larga de optiuni de la producatori de top. Comanda se poate face telefonic sau online, iar livrarea este gratuita in Bucuresti.

"S-a pornit de la premiza ca multi dintre clientii si vizitatorii nostrii cautau in mod special aceste tipuri de saltele, fie ca este vorba de varianta clasica pe plasa de arcuri sau tehnologii moderne mai avansate. Am observat un interes crescut pentru saltelele ortopedice si am decis sa lansam un site dedicat ce prezinta cea mai buna selectie de produse de acest gen de pe Expert-Saltele.ro. Preconizam ca in urma adoptarii acestei strategii de promovare a saltelelor ortopedice de cea mai buna calitate comercializate de companie, se va inregistra o crestere de pana la 20% pe acest segment", declara Laurian Sandru, PR Manager al Expert-Saltele.ro.

Daca noul site urmeaza trendul ascendent inregistrat de magazinele online de nisa Expert-Scaune.ro si Expert-Saltele.ro, aceasta estimare pentru 2014 este una usor realizabila datorita experientei acumulate de acestia. In acelasi timp cu promovarea magazinului de micronisa, compania urmareste sa continue promovarea in vederea unei cresteri procentuale a numarului de vanzari, dar si a cifrei de afaceri pentru cele trei magazine online detinute in momentul actual.

Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
#saltele ortopedice, #site saltele ortopedice , #Retail