Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Retailerii continua sa se extinda. Vezi noile magazine Profi si Mega Image

Retailerii continua sa se extinda. Vezi noile magazine Profi si Mega Image


Retailerii continua sa se extinda. Noile magazine deschise adauga o suprafata totala de peste 2.500 de metri in lanturile retailerilor din Romania.

Trei noi magazine Profi

Profi a deschis vineri un magazin la Baia-Mare, dupa ce ieri a inaugurat un altul, in format City, la Cluj-Napoca. Aceste doua inaugurari vor fi urmate de o a treia, care va avea loc maine, la Huedin, ceea ce va face ca lantul Profi sa numere un total de 173 de magazine in functiune.

Noul Profi City din Cluj-Napoca este cel de-al saselea in acest format din municipiul Cluj-Napoca si al 8-lea din tara. Cele trei magazine au, impreuna, o suprafata totala de peste 1.600 de metri patrati.

In acest moment, Profi este prezent in 95 de localitati din 36 de judete si are peste 4.500 de angajati .

Mega Image deschide cinci magazine noi

Mega Image a deschis noua magazine in august

In acelasi timp, Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi, trei fiind in format Shop&Go. Dintre aceste noi magazine, patru sunt situate in Bucuresti, iar unul se afla in comuna Tunari. Acestea adauga peste o mie de metrii suprafatei retelei de magazine Mega-Image.

In luna august, Mega Image a deschis noua noi magazine, dintre care cinci sunt Shop&Go.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 247 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (148) si Shop&Go (99).

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3266 ori