Retailerii continua sa se extinda. Vezi noile magazine Profi si Mega Image

Vineri, 30 August 2013, ora 17:31
3376 citiri
Retailerii continua sa se extinda. Vezi noile magazine Profi si Mega Image
Profi a deschis noi magazine

Retailerii continua sa se extinda. Noile magazine deschise adauga o suprafata totala de peste 2.500 de metri in lanturile retailerilor din Romania.

Trei noi magazine Profi

Profi a deschis vineri un magazin la Baia-Mare, dupa ce ieri a inaugurat un altul, in format City, la Cluj-Napoca. Aceste doua inaugurari vor fi urmate de o a treia, care va avea loc maine, la Huedin, ceea ce va face ca lantul Profi sa numere un total de 173 de magazine in functiune.

Noul Profi City din Cluj-Napoca este cel de-al saselea in acest format din municipiul Cluj-Napoca si al 8-lea din tara. Cele trei magazine au, impreuna, o suprafata totala de peste 1.600 de metri patrati.

In acest moment, Profi este prezent in 95 de localitati din 36 de judete si are peste 4.500 de angajati .

Mega Image deschide cinci magazine noi

Mega Image a deschis noua magazine in august

In acelasi timp, Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi, trei fiind in format Shop&Go. Dintre aceste noi magazine, patru sunt situate in Bucuresti, iar unul se afla in comuna Tunari. Acestea adauga peste o mie de metrii suprafatei retelei de magazine Mega-Image.

In luna august, Mega Image a deschis noua noi magazine, dintre care cinci sunt Shop&Go.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde 247 magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Pitesti, Brasov, Targoviste si alte orase, sub marcile Mega Image (148) si Shop&Go (99).

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#magazine Profi, #mega image, #magazine retail, #launturi magazine , #Retail