Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Radu Georgescu va vorbi despre moneda virtuala bitcoin, la un eveniment in domeniu

Radu Georgescu va vorbi despre moneda virtuala bitcoin, la un eveniment in domeniu

Conferinta "Viitorul si siguranta platilor electronice", o platforma adresata profesionistilor din retail banking si plati electronice, ofera oportunitati extinse pentru schimbul profesionist de idei in scopul asigurarii securitatii operatiunilor, cresterii si consolidarii increderii clientilor in platile electronice.

Organizata de Oxygen Events in parteneriat cu ARB, ANSSI si CERT-RO, conferinta "Viitorul si siguranta platilor electronice", parte integranta din ciclul de evenimente Oxygen "Banking 365: Bank of the future" a fost inclusa in calendarul oficial al Lunii Europene a Securitatii Cibernetice, un demers european important de constientizare si promovare a securitatii cibernetice, menit sa schimbe perceptia oamenilor asupra amenintarilor de aceasta natura.

Radu Georgescu care se numara printre co-fondatorii Coinzone, fiind Chairman of the Board al acestei companii cu operatiuni in Statele Unite si Europa, dar si cu o puternica prezenta in Romania prin departamentul sau de dezvoltare, va fi prezent la conferinta "Viitorul si siguranta platilor electronice" in deschiderea acesteia in calitate de guest speaker si va vorbi despre noua tendinta mondiala, bitcoin.

Evenimentul "Viitorul si siguranta platilor electronice"are loc la Marshal Garden pe 16 octombrie si aduce in prim plan institutii finaciar-bancare, retaileri, furnizori de tehnologii si aplicatii, cu totii preocupati sa creioneze un viitor securizat al platilor electronice pentru a asigura accesul clientilor la banii de maine si la servicii moderne.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1701 ori
Citeste mai multe despreplati electronice