Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Pentru ca nu mai au clienti, bancile ii atrag cu tombole

Pentru ca nu mai au clienti, bancile ii atrag cu tombole
Ca sa nu ramana fara lichiditati si pentru a-i incuraja pe clienti sa isi plateasca ratele la timp, Bancpost organizeaza o tombola la care se inscriu automat toti cei care sunt buni platnici. Clientii bancii care isi platesc la zi ratele  pot castiga pana la 20.000 de lei daca vor participa, in perioada ianuarie- aprilie, la o tombola  anunta Cotidianul


Pot participa persoanele care au credite de consum iar posesorii de carduri Euroline si de credite Prompt Activ, contractate prin intermediul EFG Retail Service, pot castiga 3.000 de lei in fiecare luna.Pentru a intra in tragerea la sorti, clientii trebuie sa isi plateasca la timp ratele lunare, iar posesorii de carduri de credit sa plateasca o suma ce depaseste suma minima de plata impusa de banca.Tot in perioada ianuarie- aprilie Bancpost nu percepe comision de rambursare anticipata pentru creditele de nevoi personale. In plus, institutia de credit a luat o serie de alte masuri pentru a evita intrarea in incapacitate de plata a clientilor. Reprezentantii bancilor au precizat ca fiecare caz este discutat separat pentru a se gasi solutii care convin ambelor parti.Banca a mai eliminat si comisionul de 1% perceput pentru reesalonarea ratelor, dar ofera si solutii pentru schimbarea monedei de creditare in conditiile in care clientul doreste sa renunte la imprumuturile in euro sau in franci elvetieni.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1018 ori