Kraft Foods, redenumita Mondelez

Joi, 22 Martie 2012, ora 08:27
2010 citiri
Kraft Foods, redenumita Mondelez

Kraft Foods va fi redenumita Mondelez International dupa separarea, in acest an, a diviziei de alimente, compania americana intentionand sa isi creeze o noua identitate ca producator mondial de snack-uri.

Noul nume este o combinatie intre echivalentul latin al cuvantului "lume" si o expresie care sugereaza cuvantul "delicios", se arata intr-un comunicat al Kraft, relateaza Bloomberg.

Divizia de alimente se va numi Kraft Foods Group.

Mondelez va fi doar numele producatorului de snack-uri si va fi inscriptionat doar pe spatele ambalajelor unor produse precum biscuitii Oreo si snack-urile Newtons.

Dupa separarea operatiunilor, snack-urile vor fi comercializate si promovate sub brandurile lor, iar Mondelez va ramane in planul al doilea.

"Intentia este ca Mondelez sa fie numele companiei, nu se va adresa cumparatorilor", a declarat Michael Mitchell, purtator de cuvant al Kraft Foods.

Mondelez va pastra, pentru o perioada de timp, numele Kraft pentru unele produse, precum Kraft Philadelphia Cream Cheese, urmand sa plateasca o taxa de redeventa Kraft Foods, a spus Mitchell.

In cazul brandului Philadelphia, la un anumit moment nici numele Kraft nici Mondelez nu se vor mai afla pe partea din fata a ambalajului cremei de branza.

Kraft Foods, al doilea mare producator de alimente la nivel mondial, se divizeaza pentru a sustine mai bine promovarea snack-urilor pe pietele emergente si pentru a face noi achizitii.

Divizia producatoare de alimente, cu dezvoltare mai lenta, va continua sa se extinda in Statele Unite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#Kraft Foods Mondelez, #Kraft Foods separare divizie alimente, #Kraft Foods schimbare nume , #Retail