H&M deschide un magazin in Craiova

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 14:24
1724 citiri
H&M deschide un magazin in Craiova

Retailerul suedez H&M va deschide, saptamana viitoare, un magazin in centrul comercial Electroputere Parc Craiova, ajungand astfel la 13 unitati in Romania la un an de la intrarea pe piata locala.

Magazinul din Craiova, care va fi deschis pe 3 mai, are o suprafata de de 1.605 metri patrati, a anuntat retailerul.

Prima etapa a centrului comercial Electroputere Parc Craiova, detinut de compania belgiana K&S Development, a fost finalizata la finele anului trecut si este amplasata pe fosta platforma Electroputere.

H&M a deschis in aprilie un magazin in Atrium Center Arad si va continua extinderea cu unitati in Palas Iasi, Promenada Braila si Iulius Mall Suceava.

Retailerul a intrat anul trecut pe piata romaneasca cu o unitate in AFI Cotroceni, iar la sfarsitul anului avea 11 magazine pe piata locala.

H&M a realizat in Romania vanzari de 127 milioane de coroane suedeze (circa 14,3 milioane euro) in primul trimestru fiscal, incheiat pe 29 februarie, iar in 2011 vanzarile au totalizat 267 milioane coroane suedeze (30,2 milioane euro).

Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar Phone, primul smartphone dedicat posesorilor de mașini electrice? Ce știe să facă
Polestar, producătorul suedez de mașini electrice, a intrat pe piața dispozitivelor mobile lansând Polestar Phone, un smartphone conceput special pentru posesorii de mașini electrice....
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta oferă acces la sistemul de operare Horizon OS
Meta a anunțat recent că va oferi acces la sistemul de operare Horizon OS, utilizat pe căștile de realitate virtuală Meta Quest, pentru producătorii terți de hardware, precum ASUS și...
#H M inaugurare Craiova, #H M Electroputere Parc Craiova , #Retail