Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Flanco Retail a facut schimbari in echipa de Senior Management

Flanco Retail a facut schimbari in echipa de Senior Management


Flanco Retail a facut schimbari in echipa de Senior Management prin promovarea Nicoletei Capata si a lui Madalin Rugeanu, membri cu performante exceptionale si experienta in cadrul companiei.

Incepand din februarie anul acesta, Nicoleta Capata va ocupa functia de Director de Resurse Umane, iar Madalin Rugeanu va promova in pozitia de Director de Retail, completand echipa de Senior Management, alaturi de Directorul General, Directorul Financiar si Directorul de Marketing.

"Investitia continua in dezvoltarea profesionala a echipei este un factor motivant pentru rezultate peste asteptari si pentru performante care sunt recompensate si recunoscute", a declarat Dragos Sirbu, CEO Flanco.

"Nicoleta Capata si Madalin Rugeanu au condus departamente importante in Flanco - respectiv Resurse Umane si Dezvoltare. Maturitatea si experienta dobandite, precum si rezultatele obtinute in cei 10 ani petrecuti in Flanco ii recomanda pentru noile pozitii in coordonarea strategica a companiei si sunt convins ca vor confirma increderea mea si a companiei."

Nicoleta Capata si-a inceput cariera la Flanco Retail in 2004Din pozitia de Director de Resurse Umane, Nicoleta Capata va dezvolta strategia de resurse umane a companiei, avand ca prioritati pentru acest an implementarea programelor de dezvoltare profesionala, managementul performantei, precum si identificarea si cultivarea talentelor din organizatie.

Nicoleta Capatasi-a inceput cariera ca HR Recruitment Officer in cadrul Flanco Retail, in 2004, iar cinci ani mai tarziu a devenit Manager al departamentului de Resurse Umane. Este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte Sociale si al unui Master in Psihologie Organizationala si Manageriala din cadrul Universitatii Bucuresti.

Din postura de Director de Retail, Madalin Rugeanu va coordona atat strategia de vanzari a companiei (magazine, online si corporate), cat si proiectele de extindere si modernizare a retelei de magazine Flanco, avand ca obiectiv consolidarea pozitiei Flanco pe piata de retail electro-IT din Romania.

Madalin Rugeanu a fost Consilier Vanzari in magazinul Flanco Targu-JiuCu o experienta de peste 8 ani in Flanco, Madalin Rugeanu si-a inceput cariera in functia de Consilier Vanzari in magazinul Flanco Targu-Jiu, avansand ulterior pe pozitia de Specialist in Marketing si apoi de Project Manager.

Din 2010 si pana in prezent, Madalin Rugeanu a fost Property & Development Manager, fiind responsabil cu gestionarea strategiei de extindere a retelei de magazine si cu negocierea si managementul contractelor de inchiriere a spatiilor comerciale. Madalin Rugeanu este absolvent al Universitatii Constantin Brancusi - Facultatea de Automatica si Informatica Industriala, din Targu-Jiu.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2598 ori