Carrefour deschide un nou supermarket in Bucuresti

Miercuri, 25 Iulie 2012, ora 12:24
1863 citiri
Carrefour deschide un nou supermarket in Bucuresti

Grupul Carrefour deschide, joi, cel de-al 13-lea supermarket al sau din Bucuresti, care este totodata cel de-al 57-lea din Romania.

Noul Carrefour Market Obregia isi va desfasura activitatea intr-un spatiu de vanzare de aproximativ 660 metri patrati, urmand strategia "preturi mici, zilnic".

Modelul comercial se axeaza pe o gama de aproximativ 6.000 de produse (de la mezeluri, carne, lactate-branzeturi, produse congelate si semipreparate pana la legume si fructe, apa, sucuri, bauturi, produse de igiena sau pentru intretinerea casei), incluzand peste 1.000 de articole marca proprie Carrefour, care sunt la acelasi pret ca in hypermarket.

Magazinul va fi deschis de luni pana sambata in intervalul orar 8.00 - 22.00, iar duminica intre 8.00 si 20.00. Noua unitate Carrefour are sase case de marcat si circa 60 de angajati.

Vanzarile Carrefour in Europa au scazut in trimestrul al doilea, declinul fiind combatut partial de performantele operatiunilor din Asia si America Latina, in timp ce afacerile din Romania, Polonia si Turcia afiseaza o evolutie negativa de 1,6%.

Carrefour merge prost in Europa: Vanzarile din Romania, in scadere

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#Carrefour supermarket Bucuresti, #Carrefour inaugurare supermaket Bucuresti, #Carrefour magazine Bucuresti , #Retail