Cand se deschide mall-ul de langa Arena Nationala

Luni, 02 Februarie 2015, ora 11:24
3541 citiri
Cand se deschide mall-ul de langa Arena Nationala
Foto: NEPI

Mega Mall, centrul comercial construit langa Arena Nationala, va fi inaugurat in 23 aprilie, la mai putin de un an de la turnarea fundatiei. Mai mult, potrivit oficialilor centrului comercial, in luna februarie, majoritatea retailerilor principali prezenti in noul mall au inceput deja amenajarea magazinelor.

"Mega Mall se afla in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2000 de muncitori", se arata intr-un comunicat transmis de New Europe Property Investments (NEPI)

Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 metri patrati, 72.000 reprezinta spatiul inchiriabil.

Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri.

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care se afla si cele mai mari reprezentante din Romania ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

La Mega Mall, bucurestenii vor descoperi o zona de entertainment diversificata: un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept deloc de joaca pentru copii.

Zona de entertainment cuprinde si un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea in direct transmisiuni sportive si se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scena speciala.

Tot in cadrul sports bar-ului, bucurestenii se vor recrea in zonele de bowling pentru adulti si pentru copii si vor putea lua masa in spatiul de dining si de lounge, ce ofera meniuri cu specific american. Mega Mall cuprinde si un casino, deschis 24 de ore din 24.

Zona de food court va ocupa un spatiu impresionant de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate cu specific international precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe.

De pe terasa, vizitatorii vor putea admira cladiri emblematice ale Bucurestiului precum Arena Nationala, Palatul Parlamentului sau Hotel Intercontinental. Clientii Mega Mall vor avea la dispozitie un total de 3000 de locuri de parcare, 1000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.

"Mega Mall aduce bucurestenilor in acelasi spatiu cea mai mare varietate, atat de branduri, cat si de activitati. Doar imaginati-va ca va incepeti ziua cu un mic dejun la una dintre cafenele, dupa care va bucurati de miscare in piscina aflata la doar un etaj distanta.

Va puteti relaxa plimbandu-va pe aleile largi si intrand in magazinele voastre preferate. Dupa masa de pranz, puteti vedea unul dintre cele mai noi filme ale sezonului, care ruleaza la cinematograful din centrul comercial.

Incheiati ziua cu o cina cu specific american, in timp ce va bucurati de un concert live sau o transmisiune sportiva in cadrul sports bar-ului. Aceasta este doar o idee din multele in care poti petrece o zi la Mega Mall", a declarat Sorin Scintei, general manager al Mega Mall.

Mega Mall este dezvoltat de fondul sud-african de investitii NEPI, ce are in portfoliu centre comerciale din Romania precum Promenada Mall din Bucuresti, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, dar si o serie de cladiri de birouri din Capitala si din Cluj.

D.R.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Mega Mall Arena Nationala, #mall Arena Nationala Mega Mall, #deschidere Mega Mall , #Retail