Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Auchan rebranduieste hipermarketurile Real in mai putin de un an

Auchan rebranduieste hipermarketurile Real in mai putin de un an


Auchan Romania va rebrandui cele 20 de hipermarketuri Real achizitionate de la grupul Metro in mai putin de un an, reteaua retailerului ajungand astfel la 31 de magazine, peste 10.000 de angajati si afaceri cumulate de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

"Calendarul nostru este unul ambitios, dorim sa realizam convergenta celor 20 de magazine si trecerea sub marca si comertul Auchan in mai putin de un an. Prioritatile noastre, in aceasta perioada, sunt: integrarea celor 5.000 de noi colaboratori, (...) propunandu-le un comert bazat pe discountul generalizat. Convergenta celor doua companii este o oportunitate extraordinara care ne va permite sa ne consolidam si sa cream valoare pentru toti: pentru clienti, pentru angajati, pentru furnizori si pentru producatorii romani", a declarat, intr-un comunicat, directorul general al Auchan Romania, Patrick Espasa.

Tranzactia Auchan-Real a fost finalizata joi, 12 septembrie, ca urmare a acordului semnat in 30 noiembrie 2012 intre Grupul Auchan si Metro Group si a validarii primite din partea Consiliului Concurentei din Romania la sfarsitul lunii iulie.

Auchan Romania, in noua sa dimensiune, ajunge la 31 de magazine deschise si alte doua in constructie, o suprafata neta de vanzare de 252.000 metri patrati, peste 10.000 de angajati, 3 platforme logistice, 70 milioane de clienti anual si o cifra de afaceri comuna de peste 4,5 miliarde de lei, fara taxe.

Compania devine, astfel, unul din primii cinci cei mai mari angajatori privati din Romania si a doua retea de comert, ca suprafata totala de vanzare la nivel national.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2103 ori