Auchan introduce in magazinul online pachete de cumparaturi predefinite

Miercuri, 08 Aprilie 2020, ora 19:45
1433 citiri
Auchan introduce in magazinul online pachete de cumparaturi predefinite

Auchan introduce, in premiera pe piata locala de retail, o serie de cosuri de cumparaturi predefinite ce pot fi comandate doar din magazinul online www.auchan.ro.

Acestea pot fi comandate prin selectarea magazinului Auchan Cotroceni si sunt livrate in toata tara, prin curier rapid, in 48 de ore.

Impachetarea produselor se face in conditii stricte de siguranta sanitara, respectand toate masurile in vigoare.

Potrivit companiei, pachetele predefinite sunt special gandite pentru a acoperi nevoile alimentare de baza ale unei familii, ale animalelor de companie, dar si cele de curatenie a casei.

Astfel, in magazinul online Auchan sunt deja disponibile 6 cosuri predefinite: alimente variate de bacanie, gustari si bauturi, produse destinate curateniei casei, doua cosuri cu hrana pentru caini (talie medie si mica) si un cos cu produse pentru pisici.

"In aceasta perioada foarte aglomerata, cu multe comenzi online, am decis sa cream o serie de pachete predefinite, cu produse care raspund celor mai frecvente nevoi, pe care sa le livram rapid si bine romanilor din toata tara. Pachetele pot fi comandate pe auchan.ro si sunt ambalate cu respectarea unor masuri extinse de igiena si siguranta sanitara, pe care Auchan le-a pus in aplicare inca de acum cateva saptamani atat in magazine, cat si la pregatirea comenzilor online. Feedback-ul clientilor este unul bun pana acum, asa ca am decis sa extindem pachetele standardizate pentru a acoperi si alte nevoi, cum sunt cele ale animalelor de companie, dar nu numai", a declarat Tiberiu Danetiu, director marketing Auchan Retail Romania.

Preturile cosurilor predefinite variaza, in functie de tipologia aleasa, intre 105 si 155 lei. Aceasta categorie de cumparaturi online este in plina dezvoltare, urmand ca in urmatoarea perioada sa fie adaugate si mai multe optiuni disponibile exclusiv pe www.auchan.ro.

Despre Auchan Romania

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan si o retea de 24 magazine de proximitate MyAuchan.

Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, aproximativ 10.000 de angajati, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele Auchan un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount generalizat, cu toate preturile mici, permanent.

Pe www.auchan.ro Auchan prezinta clientilor peste 25.000 de produse si, in acelasi timp, opereaza website-ul dedicat activitatilor de gastronomie tip restaurant - lamasa.auchan.ro.

Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
Top 4 cele mai frumoase locații turistice din România, conform unei analize realizate de Sun Leader SRL. Restaurante, terase, spații evenimente
România, o țară bogată în frumusețe naturală și istorie, este adesea descrisă ca un adevărat colț de rai pe pământ. Cu o varietate impresionantă de peisaje, de la munte până la...
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Când este momentul potrivit pentru a refinanța creditul tău
Ești în căutarea unei modalități mai eficiente de a-ți gestiona datoriile financiare? Ai luat în considerare vreodată refinanțarea creditului tău? În acest articol, te vom ghida prin...
#Auchan cumparaturi predefinite, #Auchan Romania , #Retail