Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Asesoft: Cifra de afaceri de 72,2 milioane dolari, in 2006

Asesoft: Cifra de afaceri de 72,2 milioane dolari, in 2006

Asesoft Distribution, companie care activeaza pe piata locala de produse IT, a incheiat anul 2006 cu o cifra de afaceri de 72,2 milioane dolari, in crestere cu 51 la suta fata de 2005, potrivit datelor furnizate de companie.

Pentru 2007 conducerea Asesoft Distribution isi propune realizarea unei cifre de afaceri de 95 milioane dolari.
Asesoft Distribution a incheiat in aceste zile un parteneriat cu Microsoft Corporation, care acopera gama de produse hardware a companiei americane. 'Contractul cu Microsoft, lider mondial in industria tehnologiei, este unul foarte important pentru noi. Prin acest parteneriat, distribuitorii nostri vor avea o oferta completa si vor reusi sa-si creasca cifra de afaceri prin vanzarea unor produse cu o calitate excelenta si un design deosebit', a declarat Iulian Stanciu, director general Asesoft Distribution.

Gama curenta de produse Microsoft cuprinde tastaturi, webcam, casti, dispozitive trackball si dispozitive cu citire a amprentelor.
'Vedem in Asesoft Distribution un partener pe termen lung, ne dorim ca prin acest parteneriat produsele Microsoft sa fie accesibile tuturor si utilizatorul final sa poata beneficia de avantajele oferite de noile tehnologii Microsoft', a precizat Catalin Dit, E&D Business Manager Microsoft Romania.

Asesoft Distribution are la ora actuala o baza de peste 1000 companii active si este furnizor important al retelelor de retail locale. Asesoft Distribution este certificata ISO 9001 si activeaza prin reteua de parteneri in tara si in Serbia.

Asesoft Distribution distribuie o gama de produse completa, reprezentand furnizori de top ai industriei IT: AMD, Asrock, Delux, Flybook, Gigabyte, Galaxy, HIS, Horizon, Intel, Kingston, LG, Maxtor, Microsoft, Miyako, Nanya, Princeton, Samsung, Sony. Asesoft Distribution este Western Digital Gold Partner si Microsoft Certified Partner.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 991 ori