Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Zamfirescu Racoti Predoiu : Crestere de 35% a cifrei de afaceri in 2011

Zamfirescu Racoti Predoiu : Crestere de 35% a cifrei de afaceri in 2011


Societatea de avocati Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) a inregistrat in 2011 o cifra de afaceri de 4,5 milioane euro, in crestere cu 35% fata de rezultatele financiare din anul precedent.

Avansul cifrei de afaceri se inscrie in trendul ascendent al ultimilor ani, urmand strategia de dezvoltare a firmei, care a vizat atat atragerea de clienti noi, cat si fidelizarea celor existenti, prin extinderea paletei de servicii oferite si lansarea unor pachete de servicii integrate.

Factorii care au stat la baza cresterii veniturilor in anul 2011 au fost proiectele de litigii, in principal cele privind recuperarea de creante si insolventa, care au contribuit cu peste 60% la performantele financiare ale firmei; dezvoltarea semnificativa a portofoliului de proiecte in domeniul consultantei, in principal in ariile de practica Energie, Piata de capital, Dreptul Muncii, Achizitii Publice, Drept bancar.

Nascuta din fuziunea a doua cunoscute societati de avocati infiintate in anul 1995, Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP)ofera servicii de asistenta juridica atat in domeniul avocaturii de business, cat si in sfera litigiilor, arbitrajului si consultantei fiscale.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1228 ori