Western Union a raportat un profit net trimestrial in scadere cu 6,6%

Miercuri, 03 Februarie 2010, ora 17:41
1441 citiri
Western Union a raportat un profit net trimestrial in scadere cu 6,6%

Profitul net al companiei internationale de transfer de bani Western Union a scazut in trimestrul al patrulea din 2009 cu 6,6% comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior, la 223,7 milioane dolari, potrivit unui comunicat al companiei publicat miercuri, informeaza NewsIn.

Western Union a afisat un profit de 223,7 milioane dolari pentru al patrulea trimestru, sau 32 centi/actiune, in scadere fata de nivelul de 239,6 milioane dolari, sau 34 centi/actiune, din aceeasi perioada a anului precedent.

Veniturile au crescut in perioada analizata cu 1,7%, la 1,31 miliarde dolari, insa calculate la un curs valutar constant, au inregistrat o scadere de 1%.

Marja operationala a scazut de la 25,9% la 24,2%, din cauza achizitiilor, scaderii preturilor si ofertelor promotionale.

In intregul an 2009, veniturile Western Union au fost de 5,1 miliarde dolari, in scadere cu 4% fata de 2008.

La curs de schimb constant, declinul a fost mai mic, de doar 1%.

Profitul anual a fost de 1,21 dolari/actiune, in usoara scadere fata de nivelul din anul precedent, de 1,24 dolari/actiune.

Cererea de tranferuri de bani a scazut in contextul crizei, insa pietele internationale au compensat declinul inregistrat in Statele Unite.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#transfer bani, # profit, # venituri Western Union , #Profit