Vremuri bune pentru Budureasca: Producatorul de vinuri mizeaza pe o rata a profitului de 15%

Vineri, 11 Iulie 2014, ora 16:45
3201 citiri
Vremuri bune pentru Budureasca: Producatorul de vinuri mizeaza pe o rata a profitului de 15%

Budureasca, producatorul de vinuri din zona Dealu Mare, mizeaza anul acesta pe o cifra de afaceri de 13 milioane de lei si o rata a profitului de 15%, a declarat vineri, Olga Miloiu, director executiv al companiei.

"Noi am facut reconversia in urma cu patru ani si productia a tot crescut. In anul patru se ajunge la un varf cantitativ. Suprafata este de 280 de hectare si nu avem in perspectiva imediata o extindere de suprafata. Anul 2013 a fost unul prolific si am ajuns la o productie maxima de 2,5 milioane de litri de vin. Anul acesta mizam pe o cifra de afaceri de 13 milioane de lei si un profit de 15%",a spus Olga Miloiu.

Acesta sustine ca anul acesta ar putea fi unul slab pentru producatorii de vinuri daca vremea nu se indreapta si urmatoarele luni nu vor fi calduroase si secetoase.

"Dupa parerea noastra, anul acesta o sa fie o productie mare, dar nu neaparat calitativa, pentru ca a fost excesiv de multa apa si acesta dilueaza continutul, dar perioada de coacere de abia de acum urmeaza. Daca iulie, august si septembrie vor fi secetoase si cu temperaturi mari, atunci lucrurile reintra in normal. Mai mult decat atat, o sa fie o productie scumpa, pentru ca ploile abundente ne-au obligat la repetarea tratamentelor in vie, pe care in mod normal nu trebuia sa le facem cu o asemenea frecventa, iar aceasta va duce la ridicarea costurilor de productie. Ne asteptam la o toamna dificila", a declarat Olga Miloiu.

Viile Budureasca se intind pe o suprafata de 280 hectare, din care 250 de hectare au fost replantate, iar pe 30 de hectare au fost pastrate vitele vechi.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#producatori vin romania, #afaceri Budureasca, #profit Budureasca 2014 , #Profit