Vrei sa castigi la Bursa? Incearca actiunile acestor companii

Joi, 03 Noiembrie 2011, ora 18:55
2446 citiri
Vrei sa castigi la Bursa? Incearca actiunile acestor companii

Castigul rapid la bursa ramane una dintre cele mai mari tentatii ale investitorilor, in ciuda crizei. Optimismul acestora a crescut, in urma publicarii raportului Citi, care sustine ca gigantii din industria luxului vor obtine profit si vor recupera puternic din pierderile cauzate de criza.

Pe primul loc in clasamentul intocmit de Business Insider, se afla compania americana Apple.

Increderea consumatorilor in industria de telefonie mobila si apetitul crescut al oamenilor pentru telefoane mobile i-a determinat pe analistii Citi sa plaseze firma pe prima pozitie.

Actiunile acesteia ar putea ajunge pana la o valoare de 500 de dolari/actiune, cred specialistii. In prezent, Apple are 245 de magazine, din SUA pana in China.

Apple este urmata in clasament de Brown-Forman si de Estee Lauder.

Prima, o companie producatoare de bauturi alcoolice, are un potential urias, in contextul in care se afla pe prima pozitie in preferintele consumatorilor care vor bauturi premium. Brown-Forman produce de la Chambord, Finlandia, dar si Jack Daniel's.

Actiunile acesteia ar putea ajunge pana la 85 de dolari/actiune.

Estee Lauder, un gigant al produselor cosmetice, detine in portofoliul branduri precum La Mer, Jo Malone si Tom Ford Beauty.

Toate acestea au inregistrat cresteri ale cifrei de afaceri, in ultima perioada.

Actiunile companiei ar putea ajunge pana la 112 dolari/actiune, in contextul in care firma a anuntat deja ca vrea sa continuie strategia de dezvoltare, pe fondul unor profituri semnificative.

Pe urmatoarea pozitie se afla o companie de transport aerian, Flight Centre. Australian Flight Centre are sedii in mai mult de 2.000 de locatii in 11 tari diferite.

Analistii din cadrul Citi considera ca o interesul pentru calatorii si, implicit, pentru transportul cu avionul, va creste. Actiunile companiei ar putea ajunge pana la 23 de dolari/actiune.

Analistii se asteapta ca un pret putin mai mare se asteapta sa obtina actiunile

Golden Eagle, care ar putea ajunge la 23.5 dolari/actiune. Golden Eagle este un magazin de lux, plin de produse cu un cost exorbitant. De multe ori, complexul a fost comparat cu Bergdorf Goodman, un alt retailer renumit pentru marfurile sale somptuoase.

LG Fashion, unul dintre primele companii distribuitoare de produse de lux din Coreea, tenteaza investitorii. Citi se asteapta ca vanzarile produselor de lux din statul corean sa se dubleze, aceasta industrie fiind una dintre putinele care vor inregistra un trend ascendent.

O alta companie producatoare de cosmetice foarte profitabila este L'oreal Group. Actiunile acesteia s-ar putea ridica pana la 93 de euro/actiune.

Firma mizeaza pe o crestere pe pietele emergente, pe masura ce se confrunta cu o concurenta acerba pe piata locala americana. Brandurile firmei, printre care pot fi amintite Lancome, Armani, Cacharel si Yves Saint Laurent, au obtinut o crestere de 8% in primul semestru din 2011.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#actiuni apple, #crestere actiuni, #profit bursa , #Profit