Tinta Murfatlar pentru 2011: afaceri de 185 mil euro

Joi, 19 Mai 2011, ora 16:01
2285 citiri
Tinta Murfatlar pentru 2011: afaceri de 185 mil euro

Producatorul de vin Murfatlar Romania, care detine o cota de piata de 25% si-a bugetat o cifra de afaceri de 185 milioane de lei pentru anul acesta, incepand inca de anul trecut un proiect de reintinerire a viei, investitie ce se ridica la circa 15,6 mil.euro, pe 975 ha, a anuntat joi producatorul, citat de NewsIn.

"Murfatlar Romania detine o cota de piata de 25% si pentru anul in curs si-a bugetat o cifra de afaceri de 185 milioane lei.

La sfarsitul anului trecut, aceasta se situa la 140 milioane lei si se estimeaza aceeasi valoare in 2011, in ceea ce priveste vinurile imbuteliate, cresterea de 45 milioane lei provenind din vanzarile retelei cu acoperire nationala a magazinelor Crama Murfatlar", spun reprezentantii companiei.

Murfatlar Romania a inceput un amplu proiect de reintinerire a viei.

"Acesta a vizat cu preponderenta soiuri rosii, Feteasca Neagra, Pinot Noir si Merlot si pana in acest moment investitia se ridica la aproximativ 15,6 milioane de euro, destinati replantarii a 975 ha de vita de vie.

Pentru anul 2011, planul de reintinerire presupune replantarea a 130 ha de vita de vie, ridicandu-se la cca. 2,1 milioane de euro.

Programul de reconversie poate fi accesat pana in 2014. Murfatlar continua accesarea acestui program, pana la final, intentionand sa replanteze aproximativ 60% din suprafata actuala", precizeaza reprezentantii Murfatlar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#afaceri, #murfatlar, #afaceri murfatlar, #profit murfatlar, #milioane, #milioane euro , #Profit