Softelligence si-a marit profitul de cinci ori in doi ani

Marti, 02 Septembrie 2014, ora 12:48
1517 citiri
Softelligence si-a marit profitul de cinci ori in doi ani
Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence

Softelligence, dezvoltator de solutii software e-business, a inregistrat o crestere constanta a veniturilor in ultimi doi ani, astfel incat profitul inregistrat in primele sase luni din acest an este cu peste 495% mai mare fata de cel din aceeasi perioada din 2012.

Performanta a fost realizata prin intermediul unei strategii de crestere bazata pe actiuni complementare si concurente: vanzari mai agresive, eficienta operationala sporita, control financiar, precum si prin perfectionarea competentelor resurselor umane si atragerea de experti in echipa.

"Ultimii doi ani au adus pentru Softelligence mai multe lectii importante. A fost o perioada de mobilizare generala, in care determinarea si consecventa au fost vitale reusitei. Am facut pasul catre o noua etapa, ce ne apropie tot mai mult de obiectivul nostru, de a deveni principalul furnizor de solutii e-Business - web, mobile, CRM, BI, BPM, Cloud - din Romania. In spatele cifrelor se ascund multe ore investite pe teren de catre echipa de vanzari, oameni extrem de bine pregatiti in echipele operationale si tehnice, dar si un model de business sanatos, echilibrat si eficient, bazat pe un mix de servicii, dezvoltare de produse si solutii 'la cheie'", a declarat Teodor Blidarus, Managing Partner Softelligence.

Care sunt obiectivele financiare ale companiei

Afacerile Softelligence au depasit constant pragul de un milion de euro incepand cu 2011. Pentru anul curent, compania estimeaza o cifra de afaceri de cel putin 1,5 milioane de euro si o profitabilitate de 14%.

Softelligence isi propune in 2015 o crestere a cifrei de afaceri cu peste 60%, atingand pragul de 2,5 milioane de euro, iar planul de crestere pe urmatorii trei ani vizeaza prezenta in mediul international prin livrarea de servicii, dar si prin exportul de capital intelectual (Softelligence EBS - e-Business Suite).

"Rezultatele financiare inregistrate sunt rodul orientarii noastre catre proiecte de dimensiune si complexitate tehnica si de business considerabile. Clientii din ultimii ani sunt jucatori importanti din industriile in care activeaza, companii multinationale cu traditie, ale caror asteptari si exigente sunt tot mai mari. Ce facem noi diferit de alte firme romanesti de software? Ne organizam astfel incat sa le oferim clientilor nostri solutii software de o calitate ireprosabila, perfect integrate cu mediile lor si sistemele deja existente si le punem la dispozitie echipe de experti, care le aduc valoare adaugata in proiecte. Numai in ultimele 6 luni ni s-au alaturat 17 noi colegi si intentionam ca anul viitor sa crestem echipa cu cel putin inca 50%.", mentioneaza Adrian Blidarus, Managing Partner Softelligence. "Cred ca transmitem un mesaj cat se poate de clar in piata, si anume acela ca Softelligence este un jucator din ce in ce mai activ in piata de software si va face in curand pasul catre gigantii industriei locale", a completat acesta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#afaceri Softelligence, #profit Softelligence, #rezultate financiare , #Profit