Profitul Electrocontact Botosani a urcat puternic

Sambata, 09 Mai 2009, ora 08:37
1924 citiri
Profitul Electrocontact Botosani a urcat puternic

Producatorul de echipamente electrice Electrocontact Botosani (ECT) a obtinut un profit net de 70.647 lei, in primul trimestru al acestui an, de 23 de ori mai mare decat cel obtinut in primele trei luni ale anului trecut, pe fondul unor afaceri de 3,8 milioane lei, a informat vineri compania, informeaza NewsIn.

In primele trei luni ale anului trecut, Electrocontact a avut un profit net de numai 3.100 lei si o cifra de afaceri de 3,27 milioane lei.

Compania se asteapta in acest an la comprimarea veniturilor cu 22%, pana la 11,39 milioane lei, si isi propune sa obtina un castig brut de 14.663 lei, dupa pierderile inregistrate in 2008.

Anul trecut, Electrocontact a inregistrat pierderi de 277.522 lei, pe fondul unor venituri totale de 14,62 milioane lei (aproape 4 milioane euro).

De asemenea compania va aloca 819.500 lei pentru investitii si a stabilit plafonul de creditare la un nivel de maximum 20% din capitalul social, adica 2,9 milioane lei.

Electrocontact Botosani are un capital social de 14,5 milioane lei, divizat in 145 milioane actiuni, cu valoarea nominala de 0,10 lei.

Principalul actionar al companiei este Gabriel Chiriac, care detine 72,35% din capitalul social al companiei.

Ultima cotatie a actiunilor Electrocontact a fost de 0,034 lei, in sedinta de tranzactionare de vineri, ceea ce da companiei o capitalizare de 4,93 milioane lei (1,19 milioane euro). Actiunile companiei se tranzactioneaza la categoria a doua a Bursei de Valori Bucuresti, din decembrie 1998, sub simbolul ECT.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Dotează igienic intrările în spațiul tău de business, pentru o bună curățenie și siguranță!
Indiferent de domeniul de activitate, în afaceri, igienă și siguranța nu ar trebui să fie niciodată neglijate. Exista anumite in care acest aspect este cu atat mai important, intrucat...
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio pentru iubitorii de muzică cu bas
Sony a lansat o nouă gamă de produse audio, sub denumirea ULT, destinată iubitorilor de muzică care preferă un bas puternic. Linia include patru produse: ULT Field 1, ULT Field 7, ULT Tower 10...
#afaceri, #botosani, #castig, #electrocontact, #profitul , #Profit