Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Posta Romana: Profit brut de 1,4 mil euro in ianuarie

Posta Romana: Profit brut de 1,4 mil euro in ianuarie


Compania Nationala Posta Romana a inregistrat in ianuarie un profit brut de aproximativ 1,4 milioane euro, in crestere fata de luna decembrie a anului trecut.

Posa Rmana a inregistrat lunar profit, incepand din luna august 2011 si a incheiat semestrul doi al anului 2011 cu un profit de 3,7 milioane euro, pentru prima data in ultimii trei ani, a anuntat luni compania.

"Performantele se datoreaza masurilor sistematice implementate de managementul companiei in directia reducerii costurilor, cresterii veniturilor si diversificarii portofoliului de produse si prestatii, precum si desfasurarii consecvente a procesului de reorganizare a retelei teritoriale", se arata in comunicat.

Pentru 2012, Posta Romana va continua alocarea de resurse si dezvoltarea de noi proiecte pe segmentele cu ritm accelerat de crestere: servicii financiare,e-commerce, curierat rapid si publicitate prin posta, in paralel cu imbunatatirea serviciilor prestate publicului larg si asigurarea furnizarii serviciului postal universal pentru toti cetatenii.

"Prin rezultatele inregistrate mai ales in semestrul al doilea al anului 2011, am reusit sa diminuam major pierderea economica, iar functionarea profitabila care a debutat in luna august 2011 ne plaseaza pe drumul cel bun si ne ofera garantia implementarii masurilor manageriale corecte pentru Posta Romana", a declarat directorul general al companiei, Dumitru Daniel Neagoe.

Posta Romana SA este o societate comerciala cu capital majoritar de stat, are peste 35.000 angajati si este operatorul national din domeniul serviciilor postale.

Actionarii companiei sunt statul roman, reprezentat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, care detine 75% din capitalul social, si Fondul Proprietatea, care detine 25% din capitalul social.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: NewsIn
Articol citit de 2490 ori