Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Nvidia a fost desemnata compania anului de catre EE Times

Nvidia a fost desemnata compania anului de catre EE Times

Corporatia Nvidia, liderul mondial in tehnologia procesoarelor de grafica programabila, a fost desemnata "Compania Anului" de catre EE Times, informeaza Nvidia.

Premiul a fost acordat la Gala EE Times Annual Creativity in Electronics (ACE), eveniment care a avut loc pe 3 aprilie 2007, in Silicon Valley, in cadrul celei mai mari conferinte de design in sisteme electronice din America de Nord.

Nvidia a primit distinctia EE Times ACE acordata companiilor mari, cu vanzari de peste 750 de milioane dolari, care "dau dovada de cel mai inalt grad de profesionalism, excelenta in tehnologie, profitabilitate, management extraordinar al resurselor umane si al relatiilor cu clientii".

"Nvidia este lider in crearea de produse inovatoare pentru calculatoare si produse electronice", a declarat Brian Fuller, redactor-sef EE Times. "Compania a inventat GPU-ul sau unitatea de procesare grafica, care este folosita astazi pentru numeroase aplicatii, de la telefoanele mobile pana la procesarea de inalta performanta. Suntem incantati sa acordam aceasta distinctie unei companii care forteaza limitele tehnologiei si imaginatiei", a adaugat el.

Premiile EE Times au fost aparut ca urmare a dorintei de a recunoaste oamenii, companiile, produsele lider din industria electronicii, fiind oferite acelora care se evidentiaza si aduc contributii pozitive - adevaratii inovatori in tehnologie. Finalistii au fost evaluati de catre un juriu compus din cele mai importante persoane din academie, industria de profil si executive de pe Wall Street.

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 956 ori