Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin se intalneste cu reprezentantii industriei de carne si lapte

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin se intalneste cu reprezentantii industriei de carne si lapte


O TVA peste nivelul de suportabilitate, evaziunea care macina profitul companiilor care respecta legea, precum si proiectele avute in vedere pentru a optimiza activitatea sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei sunt cateva dintre temele puse in discutie la cea de-a treia editie a Expo-Conferintei Internationale Meat & Milk.

De asemenea, in cadrul evenimentului care se va desfasura in zilele de 11 si 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, sub titlul "Finantare, Optimizare, Parteneriat-Factori care pot genera plus-valoare intr-o piata globalizata", se va discuta despre finantarea in conditiile noului PNDR, siguranta alimentara, pozitia fermierilor si procesatorilor din Romania in raport cu ponderea multinationalelor, nivelul dotarilor si accesul la noile tehnologii.

Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a confirmat participarea la Expo-Conferinta in cadrul careia va detalia ultimele masuri luate la nivel de minister, precum si proiectele avute in vedere pentru a optimiza activitatea sectoarelor de carne si lapte ale Romaniei.

Alaturi de participarea domnului ministru au confirmat participarea urmatorii invitati:

- Daciana Sarbu, Europarlamentar

- Viorica Dancila, Europarlamentar

- Daniel Botanoiu, Secretar de Stat in MADR

- Vladimir Manastireanu, Presedinte al ANSVSA

- Dana Tanase, Director al Directiei de Siguranta Alimentara a Produselor de Origine Animala

- Comisar Sef Daniel Biro, Sef Serviciu Investigatii al Directiei Antifrauda din Agricultura, Industrie alimentara si Infrastructura

- Comisar Sef Petrut Stancu, Ofiter Special Serviciu de Investigatii Fraude Taxe, Impozite si Tranzactii Intracomunitare

- Dorin Cojocaru, Presedinte APRIL

- Sorin Minea, Presedinte Romalimenta si Presedinte Angst

- Alexandru Jurconi, Presedinte Pro Agro

- Radu Timis, Vicepresedinte ARC si Presedinte al Cris-Tim

- Claudiu Franc, Presedinte FCBR

- Ioan Ladosi, Presedinte APCPR

- Stefan Padure, Director Executiv ARC

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1377 ori