Magazinul Bucur Obor a obtinut la noua luni un profit in crestere cu 3%

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 18:35
1783 citiri
Magazinul Bucur Obor a obtinut la noua luni un profit in crestere cu 3%

Complexul comercial Bucur Obor (BUCU) a raportat in primele noua luni din acest an un profit net de 6,34 milioane lei (1,5 milioane euro), in crestere usoara fata de rezultatul din perioada similara a anului trecut, in contextul in care afacerile au avansat cu 25%, a informat miercuri compania. 

Compania obtinuse in primele noua luni din 2008 un rezultat net de 6,15 milioane lei.

Pe de alta parte, cifra de afaceri a Bucur Obor a urcat cu 25%, in intervalul ianuarie - septembrie 2009, de la 10,55 milioane lei, pana la 13,14 milioane lei (3,11 milioane euro).

Compania are un capital social de 1,34 milioane lei, divizat in 13,37 milioane actiuni cu o valoare nominala de 0,10 lei.

Actionarii principali ai societatii sunt Laurentiu Postovaru, cu o detinere de 28,68%, in timp ce presedintele si directorul general al companiei, Gelu Manea, detine 16,05% din capital.

Bucur Obor are o valoare de piata de 26,75 milioane lei (6,22 milioane euro), potrivit cotatiei de 2 lei/actiune, stabilita in sedinta de tranzactionare de miercuri.

Titlurile societatii se tranzactioneaza la categoria de baza a pietei Rasdaq, sectiunea XMBS, sub simbolul BUCU. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#magazin, # bucur, # obor, # profit, # crestere , #Profit