K Tech A- Ultra PRO are un profit de 450.000 de dolari

Miercuri, 17 Mai 2006, ora 17:13
1048 citiri

K Tech - Ultra PRO a realizat, in primul trimestru al acestui an, o cifra de afaceri de 19,7 milioane dolari si un profit de circa 450.000 dolari."Rezultatele bune obtinute in primul trimestru al anului 2006 reprezinta o confirmare a strategiei de extindere si de apropiere fata de client, mai ales in aceasta perioada in care piata IT&C din Romania se situeaza pe un trend descendent comparativ cu anul 2005", a declarat Cristian Fughina, presedintele grupului K Tech - Ultra PRO.

In acest an, grupul K Tech - Ultra PRO si-a propus o crestere a cifrei de afaceri cu 20 la suta comparativ cu anul 2005 si o investitie de 1,5 milioane dolari in dezvoltarea si modernizarea lantului de magazine Ultra PRO Computers.

De asemenea, 2006 poate reprezenta un an in care vor fi demarate actiuni pentru atragerea din 2007 - 2008 a unor fonduri de investitii sau listarea la bursa.

In anul 2005, grupul K Tech - Ultra PRO a vandut un numar de peste 64.221 sisteme desktop "Ultra", ocupand primul loc in topul vendorilor de unitati desktop sub brand propriu, cu o crestere de 35 la suta comparativ cu anul 2004.

"Preconizam ca si in acest an ne vom mentine pozitia de lider al pietei de IT&C printr-o crestere a cotei de piata, pe care o vom realiza prin intermediul celor doua directii de activitate ale grupului K Tech - Ultra PRO: distributia si retailul", a precizat Cristian Fughina.

K Tech - Ultra PRO este, conform ultimelor date furnizate de IDC EMEA PC Tracker, lider pe piata PC-urilor din Romania in anul 2005. Compania ocupa primul loc in topul vendorilor de unitati desktop sub brand propriu, cu un numar de peste 64.221 unitati "Ultra" vandute si o crestere de 35 la suta comparativ cu anul 2004, detinand o cota de piata de 12,8 la suta.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...