Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Grupul farmaceutic Roche, vanzari mai mari cu 6% in T1

Grupul farmaceutic Roche, vanzari mai mari cu 6% in T1

Grupul farmaceutic elvetian Roche Holding a afisat miercuri o crestere de 6% a vanzarilor din primul trimestru, evolutia fiind sustinuta de vanzarile medicamentelor pentru tratamentul cancerului, relateaza MarketWatch, informeaza NewsIn.

VanzarileRoche au crescut in primele trei luni ale anului la 12,3 miliarde franci elvetieni (11,6 miliarde dolari), de la 11,6 miliarde franci in aceeasi perioada a anului trecut.

Roche a anuntat ca vanzarile medicamentelor pentru tratamentul cancerului, precum Avastin si MabThera au crescut cu 18, respectiv 13%. Vanzarile Herceptin au crescut in perioada analizata cu 11%.

Vanzarile vaccinului Tamiflu au avansat cu 32%
catre sfarsitul sezonului de raspandure a gripei in emisfera nordica. Vanzarile Tamiflu din aceeasi perioada a anului trecut nu au fost influentate de epidemia de gripa porcina, care a inceput in al doilea trimestru din 2009.

Roche a mai anuntat ca vanzarile CellCept, medicament prescris pacientilor supusi unui transplant, pentru a evita respingerea organului respectiv, au scazut cu 28%.

Grupul farmaceutic publica cifrele de profit numai semestrial si anual.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1357 ori
Citeste mai multe despregrup roche vanzari medicamente