eBay raporteaza rezultate bune pentru T3

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 11:47
1205 citiri
eBay raporteaza rezultate bune pentru T3

eBay a raportat, miercuri, rezultate bune pe cel de-al treilea trimestru, de 490 de milioane de dolari si 37 centi pe actiune, fapt ce a demonstrat, in viziunea sefilor companiei, puterea PayPal.

Liderul mondial in comert si plati online, PayPal, a inregistrat o crestere impresionanta a veniturilor, cu 32% fata de aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce venitul net al standardelor de contabilitate non-GAAP a crescut cu 18%. Aceste rezultate indica cea mai mare performanta financiara a eBay din 2006.

Paypal a fost deosebit de puternic anul acesta, obtinand in primul trimestru un volum net de plata cu 30% mai mare ca anul trecut. Tinand cont de rezultatele pozitive de pana acum, compania se asteapta ca volumul total de plata pe 2011 sa inregistreze o crestere de 5 ori fata de valorile de anul precedent,peste 3,5 miliarde de dolari, informeaza Seeking Alpha.

Reprezentantii companiei considera ca eBay isi imbunatateste constant pozitia pe piata in comparatie cu rivalul Amazon, deoarece eBay incurajeaza vanzarea de noi produse la pret fix si afirma ca preocuparile majore ale eBay se refera la o posibila pregatire insuficienta pentru sezonul sarbatorilor si la riscul de integrare a achizitiilor recente - Milo, Magento si GSI Commerce.

Luand in considerare aspectele mentionate, directorii companiei considera declinul actiunilor si perspectivele mai putin optimiste pentru T4 sunt cauzate doar de incertitudinile economice, mentioneazaReuters.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
Ministerul Energiei a amanat decizia de continuare a proiectului nuclear american NuScale de la Doicesti
AGA companiei de stat Nuclearelectrica (SNN) nu a luat decizia de continuare a proiectului de construire, pe amplasamentul fostei termocentrale pe cărbune de la Doicești, a unei centrale nucleare...
#ebay, #profit eBay, #paypal , #Profit