Deschiderea Cocor Store a triplat profitul Cocor SA

Vineri, 13 Mai 2011, ora 22:51
1648 citiri
Deschiderea Cocor Store a triplat profitul Cocor SA

Cocor SA (COCR), compania care controleaza centrul comercial Cocor Store, a inregistrat in primul trimestru al acestui an o cifra de afaceri de 5,86 milioane lei si un profit net de 1,53 milioane lei valori de trei ori mai mari fata de realizarile din aceeasi perioada a anului 2010. 

Profitul net al companiei s-a ridicat in primele trei luni ale anului trecut la 0,49 milioane lei, in timp ce afacerile s-au cifrat in T1 2010 la 1,91 milioane lei, potrivit unui comunicat al companiei.

"Cresterea de peste 200% atat la nivelul cifrei de afaceri, cat si a profitului net s-a datorat in principal redeschiderii Cocor Department Store, dar si cresterii veniturilor din vanzarea spatiului publicitar pe mediatatada, aceasta din urma avand in trimestrul I din 2011 vanzari de 1,29 milioane lei, in crestere cu 108,06% fata de 0,62 milioane lei in trimestrul I 2010", se arata in comunicat.

Veniturile totale ale Cocor SA s-au ridicat in primele trei luni ale acestui an la 9 milioane lei, comparativ cu valoarea de 4 milioane lei in perioada similara din 2010, fiind influentata atat de cresterea veniturilor din exploatare, dar si de cresterea veniturilor financiare ca urmare a aprecierii cursului de schimb al monedei nationale.

Pentru 2011, Cocor SA a bugetat o cifra de afaceri de 25,7 milioane lei.

"Rezultatele din primul trimestru al anului au fost determinate de inchirierea in proportie de 85% a spatiilor comerciale din magazinul Cocor, redeschis in urma unei investitii de 24,5 milioane euro, cat si de cresterea vanzarilor de spatiu publicitar outdoor de pe Cocor Media Channel, cea mai mare mediafatada din Europa continental", a declarat directorul general al Cocor SA, Nina Scarlat.

Potrivit acesteia, compania se va concentra in acest an pe promovarea Cocor Store.

Situat in centrul istoric al Bucurestiului, Cocor s-a redeschis publicului in octombrie 2010, in urma unor lucrari de modernizare care au costat 24,5 milioane euro.

In prezent, Cocor dispune de 10.000 mp suprafata inchiriabila si de o parcare de 200 locuri. Actionarii semnificativi ai societatii Cocor SA (COCR) sunt Liviu Ursan - 14,83%, Daniel Stoica - 14,65%, Broadhurst Investments - 13,32% , SIF Transilvania - 10.24% si SIF Muntenia - 10%. 

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#cocor store, #cocor, #profit cocor, #cocor media channel, #magazin cocor , #Profit