Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Depozitarul Central a obtinut in primele noua luni un profit net peste estimari

Depozitarul Central a obtinut in primele noua luni un profit net peste estimari

epozitarul Central a raportat pentru primele noua luni ale acestui an un profit net de 5,38 milioane lei, cu mult peste estimarile initiale, pe fondul cresterii veniturilor si al reducerii cheltuielilor, potrivit unui comunicat transmis vineri de institutie si preluat de NewsIn.

Venitul total realizat de Depozitarul Central in primele noua luni a fost de 16,23 milioane lei lei, in crestere cu 28,95% fata de cel planificat.

"Concomitent cu cresterea semnificativa a veniturilor totale, Depozitarul Central a realizat o scadere a cheltuielilor totale fata de cele planificate cu 12,97%, acestea insumand 9,85 milioane lei.


Pe seama cresterii veniturilor si a reducerii cheltuielilor, s-a realizat un profit net de 5,38 milioane lei, in crestere cu 436% fata de cel planificat", se arata in comunicat.


In ceea ce priveste profitul din exploatare, acesta a insumat 5,092 milioane lei, valoarea planificata pentru primele noua luni ale acestui an fiind de -30.715 lei.


La sfarsitul celui de-al treilea trimestru, Depozitarul Central a inregistrat o cifra de afaceri neta de 14,32 milioane lei, cu 29,36% mai mare fata de cea planificata pentru aceasta perioada a anului. Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 878 ori
Citeste mai multe despredepozitarul central profit