Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cocor Bucuresti, profit de peste 2 milioane de euro

Cocor Bucuresti, profit de peste 2 milioane de euro

Cocor Bucuresti (COCR) a obtinut un profit net de 9,4 milioane lei (2,2 milioane euro), in primele noua luni, de 6,5 ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, desi se astepta sa inregistreze pierderi de 1,9 milioane lei.

In primele noua luni ale anului precedent, Cocor afisase un castig net de 1,45 milioane lei.

Potrivit bugetului de venituri si cheltuieli, Cocor se astepta sa inregistreze pierderi de 1,9 milioane lei, in intervalul ianuarie-septembrie 2009, insa compania si-a lichidat in luna august participatia de 41,4% la Euxin Constanta, pentru suma de 5,3 milioane lei, ceea ce a influentat rezultatul din al treilea trimestru


Vanzarea actiunilor Euxin, catre SIF Transilvania, a facut parte din procesul de stingere a litigiilor cu societatea de investitii financiare (SIF), printr-un schimb de actiuni.


In schimb, afacerile companiei s-au comprimat cu 15% in primele trei trimestre, la 7,75 milioane lei, dupa ce in perioada similara a anului precedent se cifrau la 9,12 milioane lei.

Firma a investit anul trecut 27 milioane euro in renovarea si schimbarea imaginii centrului comercial din Capitala, Cocor Luxury Store, care urmeaza sa fie inaugurat curandTi-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1436 ori
Citeste mai multe despreafaceri cocor euro profit