Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bostina si Asociatii si-a dublat cifra de afaceri in 2011

Bostina si Asociatii si-a dublat cifra de afaceri in 2011


Casa de avocatura Bostina si Asociatii si-a dublat in 2011 cifra de afaceri, la 33,47 milioane de euro, suma record pe piata de avocatura din Romania, anuntat joi firma de avocatura.

Cele mai multe incasari au fost realizate de aria de practica "Litigii si Executari Silite - Birouri Teritoriale", cu 30,06%.

Celelalte arii de practica au realizat, procentual, urmatoarele incasari: Comunicatii, IT, Gambling -5,43%, Infrastructura - 10,48%, Imobiliare - 1,47%, M&A, Privatizare, Concurenta - 16,19%, Energie, Petrol, Gaze - 9,20%, Bancar, Piata de Capital - 9,21%, Utilitati, Mediu - 9,78%, Fiscal - 6,84%, Proprietate intelectuala - 1,34%.

"In 2010 am reusit sa restructuram portofoliul de clienti si, in acelasi timp, sa incheiem procesul de reevaluare si restructurare a activitatii noastre. Astfel, reteaua de birouri teritoriale a fost inclusa in departamentul de litigii si executari silite, ceea ce ne-a permis sa preluam de la banci, companii de leasing si de telefonie mobila pachete de litigii de mii de dosare raspandite in toata tara(...)"

"Majoritatea caselor de avocatura de business au avut un an bun si cresterea noastra se inscrie evident in acest trend. Evident ca dublarea, practic, a cifrei de afaceri a fost facilitata si de unii factori conjuncturali pe care am reusit sa-i exploatam in avantajul nostru", a declarat Avocatul Coordonator Doru Catalin Bostina.

Cu birouri in Bucuresti, Chisinau, Viena, Fribourg si Nicosia, precum si in alte 18 mari orase din Romania, Casa de Avocatura Bostina si Asociatii a stabilit parteneriate cu Estudio Juridico Intercontinental SL din Madrid si Ascott Associes din Paris.

Grupul de Consultanta Bostina ofera o gama completa de servicii juridice, precum si consultanta financiara strategica si corporate affairs prin Bostina & Associates Corporate Finance.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: NewsIn
Articol citit de 1209 ori