Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bank of Cyprus si-a triplat profitul net la 8 milioane euro

Bank of Cyprus si-a triplat profitul net la 8 milioane euro

Bank of Cyprus a anuntat, miercuri, ca profitul net inregistrat din operatiunile din Romania a crescut la 8 milioane euro in primele noua luni ale acestui an, acesta fiind de trei ori mai mare decat in perioada similara a anului trecut, cand s-a cifrat la 2,7 milioane euro, informeaza NewsIn.

Creditele acordate de grupul Bank of Cyprus in Romania pana la finalul lunii septembrie au sporit cu aproximativ 17% la 585 milioane euro, suma ce reprezinta circa 2% din totalul creditelor acordate la nivel de grup.

Depozitele atrase in Romania pana la finalul lunii septembrie a acestui an au reprezentat, insa, o suma de peste cinci ori mai mica decat cea a creditelor, respectiv de 113 milioane euro.

Marja neta a dobanzilor - diferenta dintre dobanzile percepute la credite si cele oferite la depozite - practicate in Rusia, Romania si Ucraina de Bank of Cyprus a fost de 4,57% in primele noua luni din 2009.

Bank of Cyprus este prezenta in Romania prin sucursala sa bancara - Bank of Cyprus Romania -, prin Cyprus Leasing Romania IFN si prin Otherland Properties Dorobanti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 961 ori
Citeste mai multe desprecyprus profit operatiuni