Asirom investeste peste 2 mil euro in platforma IT

Miercuri, 09 Iunie 2010, ora 14:03
2127 citiri
Asirom investeste peste 2 mil euro in platforma IT

Asirom vrea sa investeasca peste 2 milioane euro in modernizarea platformei IT pana la sfarsitul acestui an, inclusiv in echipamentele folosite de angajatii companiei, compania propunandu-si sa inregistreze profit si in acest an, au declarat miercuri reprezentantii companiei, citati de NewsIn.

"Asirom a inregistrat profit in 2009 si vrea sa obtina si in acest an", a spus directorul general al Asirom, Boris Schneider, fara sa ofere mai multe detalii. El a adaugat ca Asirom va investi peste 2 milioane euro in acest an pentru modernizarea platformei IT.

Directorul diviziei de vanzari a Asirom, Catalin Stroe, a precizat ca in 2009 compania a investit peste 800.000 euro numai in dotarea agentilor de vanzari, fara sa fie luate in calcul si echipamentele IT de centralizare a datelor.

"Pana la sfarsitul acestui an Asirom va emite online 80% din portofoliul de asigurari generale, urmand sa ajunga la 100% anul viitor", a mai spus Stroe.

Potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial, Asirom a inregistrat anul trecut un profit net de 4,9 milioane lei.

In 2008, Asirom si-a adancit de peste doua ori pierderile, pana la 67,65 milioane lei (18,38 milioane euro), in conditiile in care in 2007 raportase pierderi de 31,78 milioane lei.

Actionarii Asirom VIG au decis sa distribuie profitul net de 4,9 milioane lei obtinut de companie in 2009, pentru acoperirea pierderilor inregistrate in anii precedenti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#asirom, #platforma, #it , #Profit