Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Deloitte, PwC si KPMG au depus oferte pentru consultanta la privatizarea CE Hunedoara

Deloitte, PwC si KPMG au depus oferte pentru consultanta la privatizarea CE Hunedoara


epartamentul pentru Energie din Ministerul Economiei a primit trei oferte pentru acordarea serviciilor de consultanta in procesul de privatizare a Complexului Energetic Hunedoara, potrivit unui comunicat al institutiei.

Ofertantii sunt urmatoarele trei consortii: S.C. Deloitte Consultanta S.R.L. si SPARL Musat si Asociatii; S.C. PricewaterhouseCoopers Management Consultants S.R.L., S.C. PricewaterhouseCoopers Audit S.R.L. si S.C.A. D & B David si Baias; S.C. KPMG Romania S.R.L., S.C.A. Tuca Zbarcea si Asociatii si KPMG Advisory S.R.L.

"In perioada urmatoare, urmeaza sa fie analizate documentele de participare depuse de catre ofertanti. Vor fi deschise ofertele tehnice si ulterior cele financiare depuse de catre ofertantii care indeplinesc conditiile de eligibilitate si care intrunesc cerintele precizate in Caietul de sarcini elaborat in cadrul procesului de selectare a consultantului de privatizare", se arata in comunicat.

Potrivit calendarului de privatizari agreat de Guvernul Romaniei cu FMI, Complexul Energetic Hunedoara va fi vandut anul viitor unui investitor strategic.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 1780 ori